Szerintetek hány éves korukban vállaljanak gyerekeket az emberek?
Értem már, tehát ti most érzitek érettnek magatokat rá!
Na és aki úgy érzi hogy már kinőtt belőle, az mit csináljon???
Egyénfüggő, kinek mikor jön el az idő.
Medikaként, 24 és 25 évesen szültem az első két fiamat. Családos koleszban laktunk, hasonlóképp kisgyerekes egyetemista párokkal, nagy buli volt:-) Könnyen kihordtam és könnyen szültem a babákat ennyi idősen, fizikálisan mindenképp ez az ideális kor.
33 voltam, amikor a harmadik baba született, akkor már egzisztenciálisan jobb helyzetben voltunk, nagyon élveztem a babázást, viszont nehezebben viseltem a terhességet.
Az, hogy még mindig viszonylag fiatal vagyok felnőtt srácokkal, nagy előny, most ismét különösebb kötöttség nélkül élvezhetem az életet, és a fiaimmal jobban megértjük egymást, mintha jócskán 50 felett éltük volna át a kamaszkorukat.
Az a fontos, hogy az ember képes legyen megtalálni az arany középutat. Láttam itt már olyanokat, hogy saját ház, több milliós megtakarítás nélkül nem szabad belevágni a gyerekvállalásba, ez sztem a ló túloldala, kevesen érik ezt el 40 év alatt. Az élethez bátorság is kell, ha valaki lelkileg kész arra, hogy babát vállaljon, tervezhető a jövője, tudja, hogy néhány éven belül biztos, elfogadható egzisztenciája lesz, akkor nem látom akadályát, hogy szüljön, túlzás 40-42 éves korig halasztgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!