Tényleg ennyire gyakori, hogy szexuálisan molesztálnak gyerekeket?
Eléggé fel vagyok dúlva, mert nemrég az ismeretségi körömből két felnőtt nőről is megtudtam, hogy molesztálta a nevelőapja.
Mindkettejüknek rossz volt a kapcsolata az anyjukkal, aki nem is tett semmit a molesztálás ellen.
Most komolyan, hogyan lehetséges az, hogy ezt anyák simán „elnézik” a pasijuknak? Ha anyaként nincsenek is a topon, pusztán az, hogy nők, indokolná, hogy megvédjenek egy másik nőt (pláne gyereket!).
Ami számomra a legmegdöbbentőbb, hogy ezek mind viszonylag jól szituált, „értelmesebb” nők… eddig azt hittem, ilyen azért nagyon ritkán fordul elő, de most már attól tartok, sokkal gyakkoribb, mint gondolnánk.
Nyugtassatok meg, hogy ez csak egy fura véletlen, hogy két ilyen lányt is ismerek!
Engem molesztáltak, bár nem családtag. A férjemet is - őt sem családtag.
Elég gyakori szerintem.
41/N
A legjobb barátomról tudom, hogy molesztálták, ő fiú, és kb. 5-6 évesen élte ezt át. Egy unokatestvére (fiú) tette vele.
Másról nem tudok ilyesmiről. De nem is vagyok sok emberrel olyan viszonyban, hogy ezt elmondják nekem. (Mondjuk nem is hiányzik...)
Elkeserítő, amiket írtok.
Hogyan lehet ezt feldolgozni? És a molesztálók mindig megússzák ezt? Ez azért lenne baj, mert akkor büntetés nélkül folytathatnák bárkivel…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!