Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire gyakori, hogy...

Tényleg ennyire gyakori, hogy szexuálisan molesztálnak gyerekeket?

Figyelt kérdés

Eléggé fel vagyok dúlva, mert nemrég az ismeretségi körömből két felnőtt nőről is megtudtam, hogy molesztálta a nevelőapja.

Mindkettejüknek rossz volt a kapcsolata az anyjukkal, aki nem is tett semmit a molesztálás ellen.

Most komolyan, hogyan lehetséges az, hogy ezt anyák simán „elnézik” a pasijuknak? Ha anyaként nincsenek is a topon, pusztán az, hogy nők, indokolná, hogy megvédjenek egy másik nőt (pláne gyereket!).

Ami számomra a legmegdöbbentőbb, hogy ezek mind viszonylag jól szituált, „értelmesebb” nők… eddig azt hittem, ilyen azért nagyon ritkán fordul elő, de most már attól tartok, sokkal gyakkoribb, mint gondolnánk.

Nyugtassatok meg, hogy ez csak egy fura véletlen, hogy két ilyen lányt is ismerek!

2015. máj. 14. 15:47
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

saját tapasztalatom szerint az esetek jó részében megússzák a dolgokat...

a 9-es voltam

2015. máj. 18. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!