Miért ellenzik azt, hogy azonos neműek gyerekeket vállaljanak?
az hogy két anyja van nem befolyásol semmit,a "normál"házapásoknak is lehet olyan gyereke aki a saját neméhez vonzódik,nem attól függ hogy ki neveli
én személy szerint támogatom,a gyerek nem lenne tőle abnormális,és inkább nevelje egy szerető meleg pár minthogy olyanok akik bántják a gyereket vagy nem foglalkoznak vele,inkább az ilyen embereknek kéne megtiltani
sajnos mi magyarok még nem vagyunk elég elfogadók,és elég nyitottak,de remélhetőleg hamarosan ez megváltozik
Ugyan már. Nem a véletlen műve, hogy két azonos nemű nem tud természetes úton, gyermeket nemzeni. Természetellenes. És a gyerek is ebben a természetellenes környezetben nőne fel. És ugye ez semmi pozitív dologhoz nem vezet...
Ezt a sablonszöveget pedig hagyjuk már, hogy mert jobb a szerető fajtalankodó pár, mint egy rendes pár aki rossz a gyerekéhez. Nem. Ezzel gyakorlatilag a rosszból-rosszba teszik a gyereket. Ez nem megoldás! A gyereknek egy szerető (nő nemű) anyára van szüksége, és egy szerető (férfi) apára. Ez a természetes!
Nem a b*zipárnál nevelkedés, és nem is a szülői feladatok ellátásra alkalmatlan személyeknél nevelkedés. Jó hogy nem az lesz már a következő megszólalás, hogy jobb ha szerető pedofil szülők nevelik a gyereket...
ha meleg lenne a gyereketek mit tennétek?közölnétek hogy nem lehet gyereke,nem lehet szülő mert beleszeretett valakibe?
megértem hogy mit éreztek/mit gondoltok,de szerintem senki sem kérte hogy meleg legyen
csak gondoljatok bele hogy ha titeket érintene ez akkor mit akarnátok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!