Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy szoktassam le 1,5evesemet...

Hogy szoktassam le 1,5evesemet a gyumolcslerol?

Figyelt kérdés

Regen anyatejes+tapszeres baba volt, annak fokozatos elhagyasaval at akartam terni a vizre, de inkabb nem ivott, nem jott be neki a viz. Mivel akkor nagyon sok korulmenyunk valtozott, hat (konnyelmuen) vettem neki egy gyumolcslevet, azt itta. Mar ott tartunk a leszoktatasban h a vizbe epp annyi gyumolcslevet teszek h vmicske szine legyen (es szerintem borzaszto izu), de ezt onti magaba! Imadja! Ha azt a ket csepp

gyumolcslevet kihagyom,akkor megint ott tartunk h inkabb nem iszik egyaltalan! De inni muszaj

2015. máj. 23. 07:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azt ne mondjátok nekem, hogy ti nem unnátok meg ha csak vizet ihatnátok! Hát még a gyerek! Jobb alternatíva kell!! Tea jégkockával citromkarikával, gyümiturmix tejjel vagy vízzel, házi szörp, limonádé ésatöbbi! Én sem bírnék aima csapvizet inni nap mint nap! Vagy akkor tuti nem innám meg a napi 3-3 és fél litert!!! Nem kell a gyereket szemellenzősen vízre szoktatni csak adni kell neki valamit ami egyészséges és finom!
2015. máj. 23. 19:16
 12/13 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat mindenkinek!

Alapvetoen en se gondolnam h huuu de a gyerekem ellen lennek, de a fogorvos es gyerekorvos allandoan azzal jonnek h rontja a fogakat.... De ez szerintem meddo vita. A3dl italaban alig 40ml szurt(nem rostos) 100%os gyumile van,se tartositoszer,se hozzaadott cukor nincs benne. A 'szomszed gyereke' meg lehet vizet iszik; a tabla csoki melle.... Mi rontja jobban a fogat?! ... Ha nem iszik, akkor meg lehet nem rontja a fogait, csak nyaron kiszarad...

Az utsonak: en csak vizet iszom:) napi min3litert. Mast nem szeretek. Mindannyian masok vagyunk

2015. máj. 24. 02:52
 13/13 A kérdező kommentje:
Es meg annyi h a100% gyumilerol ennyire sikerult leszokni. Ha meg ennel is jobban higitom, mar nem iszik! Ha menne a tovabbi higitas, nem kertem volna segitseget:), de nem megy. Ezen a szinten megrekedtunk
2015. máj. 24. 02:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!