Mennyire ovjatok a gyerekeiteket a gyerekkori balesetektol?
Szerintem egyértelmüen neked van igazad.
Egy gyereket mindig érnek apróbb balesetek, de erre szükség is van, hoyg megtanuljon vigyázni magára.
Ebböl nagy drámát csinálni hülyeség, mert azzal csak a gyereket felzaklatja az ember.
Betadin, "csodakrém", ragtapasz, gyógypuszi. Ami épp kéznél van, de max fél perc az egész.
Minden egyes esés, koppanás, botlás után ha tutujgatnám, kb most is vigasztalhatnám őket/valamelyiket.
Én képes voltam állásból hatalmasat taknyolni, gondolhatod... Vagy próbáljuk ki, hogy dőlnek be a mocisok-jah ők 200km/hmennek, mi meg a cangán... Tudod, csoda, hogy felnőttünk. :D
Itt is megjelent a lepontozoszorny...
3ik! Ami a szemddel tortent durva :S felszisszentem olvasas kozben. Ezek a balesetek velejarnak a gyerekkorral. Minap setaltam arrafele, ahol gyerekkoromban bicikliztem, haaat..ma mar biztos nem mernek azon a meredek lepcson lehajtani, de akkor egyaltalan nem feltem, pedig rendesen elinteztem magam ott parszor. Folleg az amikor masnap ujra raestem a friss veralafutasomra :) kedves emlekek. Anyosom minden lehullot porszem utan azonnal torolgetett, porszivozott. Eredmenyekeppen a ferjem 40 evesen meg mindig kohog, tusszog a portol, es 20 evesen tanult meg uszni, mert anyosom nem engedte neki, mert mivan ha belefullad a medencebe.
Én sem féltem túl őket,de nem is nyámnyilák.
1 hete a játszótéren leesett a mászókáról a kisebbik fiam,beakadt a lába.Szerencsére az a gumis puha lap volt alatta.Azért odaszaladtam,felállítottam,megnéztem és szaladt tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!