Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan viselkednétek ezek...

Hogyan viselkednétek ezek után a védőnővel?

Figyelt kérdés
Most költöztünk másik városba, és így gyerekorvost is váltottunk, aki szólt a helyi védőnőnek. Megvolt a dokinál a telefonszámom, és felhívott, hogy jönne ki családlátogatásra, de mindezt bunkó, alpári stílusban. Idézem "Jó napot xy vagyok, mennék magukhoz, mert mondták hogy ide jöttek, és nem ismerem magukat, ekkor és ekkor megyek legyenek otthon, maga meg a férje is." Mikor mondtam, hogy a férjem nem tud itthon lenni, mert dolgozik, délutános, akkor cümmögött egyet a telefonba. Már előre félek, nem valami bizalomgerjesztő volt ez a telefonbeszélgetés. A régi védőnéninkkel semmi gond nem volt nagyon aranyos volt, így egy kicsit fura volt nekem, hogy így beszélt ez a nő. Ti ezek után hogyan viselkednétek, ha már rossz érzésem van csak amiatt is, hogy beteszi a lábát nálunk.
2015. máj. 14. 10:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
36%

Annak aki azt írta,hogy nem a kérdező tesz szívességet a védőnőnek... Miért, a védőnő neki?

Valóban segítségünkre van, a vérnyomás-és vizeletvizsgálatban,meg a súlymérésben,esetleg abban,hogy mikor milyen vizsgálat fog következni,de sok másban nem, és ő ezért fejpénzt kap.

A barátnőm nővére védőnő, minél több várandós anyuka gondozottja van, annál több pénzt kap.

Ő például elég jól keres,mert olyan megyében dolgozik, ahol sok a kisebbség,sok a gyerek.

Egyébként minden "védőnői" dolgot meg tudok itthon csinálni magamnak is, mert van vérnyomásmérőm, vizeletcsíkom,mérlegem, doppler vizsgálóm és 4 hetente járok az orvosomhoz, aki mindenről tájékoztat, ezen kívül rengeteg olyan interneten is fellelhető oldalt olvasok, amiben választ kapok az esetlegesen felmerülő kérdéseimre.

2015. máj. 14. 16:53
 22/22 anonim ***** válasza:
Miért is lett törölve amit írtam? Nem volt sértő!!!szánalmas
2015. máj. 14. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!