20 hónapos kisgyereket vinnétek e magatokkal?
Szeptember 29.-én 2 hétre Malajziába utazunk. Pár napot Kuala Lumpurban leszünk, majd egy szigetre utazunk. Kisfiunk akkor lesz 20 hónapos. A kora alapján a javasolt védőoltásokat megkaphatja.
Ti elvinnétek? Volt már anyósoméknál egy hétre, illetve az én szüleim és a tesóm is vitte már nyaralni egy-egy hétre. Ennél hosszabb időt még nem volt nélkülünk. Ezeket jól viselte, jól érezte magát. A nagyszülőkben és tesómékban is százszázalékosan megbízom.
Viszont a két hét lehet túl sok lenne neki. Másrészről elképzelhető, hogy nehezen viselni az időeltolódást a magas páratartamot és azért mégis egy egzotikus ország. Európán belül gondolkodás nélkül vinném magammal.
Nagyon jól tudja, hogy ki az anyja és én kifejezetten örülök és büszke vagyok rá, hogy ilyen nyitott kisfiú. Örülök, hogy nem fél, hogy ha valami dolgom van gyomorgörcs nélkül bízhatom rá a családomra.
Azt meg, hogy ki és mennyit törődik vele nem hiszem, hogy egy kérdés alapján el lehetne dönteni. Számomra az a természetes, hogy hadd menjen, hisz nem a mezőre csapom ki, hanem olyanokkal van akik szeretik. Nekem az a furcsa, amit hallottam már másoktól, hogy én vagyok az anyja csak én értek a gyerekhez felfogás.
Ki szoktam mozdulni nélküle és vele is. Nem gondolom azt, hogy azért mert anya vagyok mindent fel kellene adnom. Én inkább azt az elvet vallom, hogy találjuk meg azt ami mindenkinek jó. Azt majd az idő eldönti, hogy jól csináltam e.
Engem is rábíztak a szüleim a rokonokra örültek ha nyaralni vitt valaki rajtuk kívül is. Nem hinném, hogy ettől lelki sérült lettem volna, hogy nem csak velük voltam.
Nehéz kérdés. Én nem vinném magammal azt hiszem, pontosan azok miatt a dolgok miatt, amiket említettél. Viszont a leírásod alapján szerető, összetartó családban éltek. Én itthon hagynám. A lányaim más okból, de ilyen idősen töltöttek 2 hetet anyukáméknál, és nagyon jól érezték magukat. Semmi törést nem okozott egyikben sem.
Ne aggódj. Felejthetetlenül szép nyaralást kívánok nektek!
Malajziában kiemelten Hastifusszal, Hepatitis a-val és B-vel,Tetanussal és Veszettséggel kell számolni. Javasolt ezek elleni védőoltás.
Bocs, ha komplett idiótának tartalak, ha egy percig is megfordul a fejedben, hogy egy 20 hónapos gyereknek beadasd ezeket, csakhogy a férjednek kedveskedj.
Remélem eszedbe se jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!