Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mit visztek magatokkal a...

Ti mit visztek magatokkal a játszótérre?

Figyelt kérdés

Néha úgy érzem, kész szafari felszereléssel megyünk. Vagy én viszem túlzásba?

Ezek vannak nálunk általában:

- homokozó készlet, néhány kisautó, labda

- lábbal hajtós autó, ahhoz sisak

- víz, gyümölcs, keksz, esetleg ropi

- nedves kéztörlő, zsebkendő

- egy tartalék pelenka

- tartalék nadrág, zokni

- sapka

Szoktatok vinni ragtapaszt, ha esetleg történne valami?

2015. máj. 10. 22:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
74%
Semmit, csak a gyereket. Biciklivel megyünk, beugrunk egy fél órára, aztán megyünk tovább. Igaz, a legkisebb is 6 éves már.
2015. máj. 10. 22:16
 2/20 anonim ***** válasza:

"pelenkázó" hátizsák (benne body, nadrág, popótörlő, zacsi, pelenka), üdítő

Többi szerintem felesleges

2015. máj. 10. 22:16
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ott töltitek a fél napot? Vagy másik településre jártok játszóra? Minek ennyi minden? Csere ruha szerintem felesleges ha csak nem pancsol a gyerek, de kevés helyen van folyóvíz a játszótéren. Kaja is minek ennyi? Vagy egy gyümi vagy pár keksz, nem kell minden.
2015. máj. 10. 22:22
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Kaja, ruha minek? Hova mentek, a város túlsó végére? Játék, pelenka, törlőkendő OK, de a többi? Miért kell játék közben ennie (keksz, ropi?)? Esetleg egy kis víz, az tényleg jól jöhet.
2015. máj. 10. 22:25
 5/20 A kérdező kommentje:

Ovi után szoktunk menni közvetlen. Kaját azért viszek, mert mindenkinél szokott lenni, ha valamelyik ismerősnél van valami, úgyis kér belőle, én meg hülyén érzem magam, ha sosem tudjuk visszakínálni. Egyébként meg ovi után sokszor éhes, de ezt most nem úgy kell elképzelni, hogy végigeszi az összeset.

Játék meg csak kell, vagy ti mivel játszotok?

2015. máj. 10. 22:31
 6/20 anonim ***** válasza:
95%
Ovi után mentek és tartalék pelust viszel? ne haragudj, ez nekem nem OK.
2015. máj. 10. 22:33
 7/20 anonim ***** válasza:
Pelenkát, popsitörlőt, vizet mindig viszek. Zsepi mindig van nálam,.ahogy tárca, mobil is. Csere ruhát nem viszek, ahogy ételt sem. Általában babakocsival megyünk vagy simán gyalog. Játékot se nagyon viszünk. Nálunk a kulturált játszótéren nincs homokozó, a többin meg olyan a homok, hogy nem tudnak játszani vele a gyerekek. Labdát meg azért nem viszek, mert úgyis többen játszanak egy labdával, és mindig van, aki hoz.
2015. máj. 10. 22:38
 8/20 A kérdező kommentje:
6-os? Mi a baj azzal, hogy ovi után tartalék pelust viszek? Nem látom az összefüggést.
2015. máj. 10. 22:49
 9/20 A kérdező kommentje:

Ja, értem.

2 éves a fiam, nálunk egyben van a bölcsi és az ovi. Így ovinak hívom. Nem 5 évesen pelenkás.

2015. máj. 10. 22:50
 10/20 anonim ***** válasza:

van egy szatyor amiben van egy műanyag betonkeverő, az a tenyérnyi, 2 lapát, 1 vödör és pár forma... ennyi.

járművel megyünk, vagy bicikli vagy roller. lábbal hajtós kisautóhoz sisak? :D hagyd otthon ezt, ha nem azzal megy, ne cipelj játszóra járművet.

enyém nem eszik koszos kézzel, tudom meg kell enni évi 7kg koszt, de azért ne egy nap... :)

persze már nagy, könnyebb, de mikor kicsi volt se vittem le a fél lakást, én nem vagyok málhás és ehhez ragaszkodom :)

2015. máj. 10. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!