Ti mit visztek magatokkal a játszótérre?
Néha úgy érzem, kész szafari felszereléssel megyünk. Vagy én viszem túlzásba?
Ezek vannak nálunk általában:
- homokozó készlet, néhány kisautó, labda
- lábbal hajtós autó, ahhoz sisak
- víz, gyümölcs, keksz, esetleg ropi
- nedves kéztörlő, zsebkendő
- egy tartalék pelenka
- tartalék nadrág, zokni
- sapka
Szoktatok vinni ragtapaszt, ha esetleg történne valami?
"pelenkázó" hátizsák (benne body, nadrág, popótörlő, zacsi, pelenka), üdítő
Többi szerintem felesleges
Ovi után szoktunk menni közvetlen. Kaját azért viszek, mert mindenkinél szokott lenni, ha valamelyik ismerősnél van valami, úgyis kér belőle, én meg hülyén érzem magam, ha sosem tudjuk visszakínálni. Egyébként meg ovi után sokszor éhes, de ezt most nem úgy kell elképzelni, hogy végigeszi az összeset.
Játék meg csak kell, vagy ti mivel játszotok?
Ja, értem.
2 éves a fiam, nálunk egyben van a bölcsi és az ovi. Így ovinak hívom. Nem 5 évesen pelenkás.
van egy szatyor amiben van egy műanyag betonkeverő, az a tenyérnyi, 2 lapát, 1 vödör és pár forma... ennyi.
járművel megyünk, vagy bicikli vagy roller. lábbal hajtós kisautóhoz sisak? :D hagyd otthon ezt, ha nem azzal megy, ne cipelj játszóra járművet.
enyém nem eszik koszos kézzel, tudom meg kell enni évi 7kg koszt, de azért ne egy nap... :)
persze már nagy, könnyebb, de mikor kicsi volt se vittem le a fél lakást, én nem vagyok málhás és ehhez ragaszkodom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!