Anyukák! Ti miben mentek a játszótérre? Milyen ruhában?
Figyelt kérdés
Farmer+póló vagy valami kényelemesebb?Melegítő együttesbe,esetleg cicanaci+hosszú póló?Sportcipő,tornacipő vagy valami csinibb??Más anyukákat miben láttok?
2014. szept. 17. 17:50
1/9 anonim válasza:
Melegito. Minek flancoljak? Ugyis maszok a 9 honaposom utan. Nyilvan nem szakadt cuccban megyek de kulonben nem foglalkozok vele. Ahogy latom a tobbi normalis anyuka sem:-)
2014. szept. 17. 18:01
2/9 anonim válasza:
farmer+póló és általában tornacipő együttesben megyek. Gőzöm nincs mások hogy járnak, nem foglalkozok vele
2014. szept. 17. 18:05
3/9 anonim válasza:
Farmer, polo, tornacipo. Melegitom nincs, gyerekkoromban volt utoljara, en szemelyszerint igenytelennek tartom. A jatszoterunkon van mindenfele, a majdnem alkalmi ruhazatutol a szakadt, foltos cuccig. nagyon nem erdekel, hogy ki miben van. Mindenki abban jar, ami neki kenyelmes, amiben jol erzi magat.
2014. szept. 17. 18:05
4/9 anonim válasza:
Abban megyek, amiben általában kimegyek az utcára (tehát nem épp vizsgázni, vagy színházba, vagy bulizni megyek) : farmer, rövid vagy spagettipántos póló, hűvösebb időben kiskabátka, balerinacipő
2014. szept. 17. 18:18
5/9 anonim válasza:
Amiben amúgy is járok, nyáron rövidnadrág, cicanaci, így ősszel farmer. Én melegítőt nemigen veszek fel utcára (nem felvágásból, csak nem akarom összekoszolni azt amiben utána az ágyba fekszem). Másokon is ezt látom, itt Budapesten nem divat az amit pl Hatvanban megfigyeltem, hogy óriás feliratos adidas szabadidő együttesben járnának a nők akkor amikor épp nem dolgoznak (nyilván nem mindenki). Néha ki lehet szúrni olyanokat akik munkából jöttek épp (öltönyös apukát pl), de az ritka.
2014. szept. 17. 19:07
6/9 anonim válasza:
hétvégén farmer, tornacipő és tunika szerű felső, pólókat nem szeretem.
hétköznap munkából megyek, akkor csinosan vagyok öltözve, balerina, fekete nadrág és valami elegánsabb felső, blúz...
2014. szept. 17. 19:57
7/9 anonim válasza:
Én is abban, amiben utcára is megyek. Szoknyában talán kétszer voltam nyáron, nem volt praktikus, így inkább rövidnadrágoztam. Így ősszel farmer, póló, pulóver, ha hideg van.
Nagyon nem figyelem a többiek ruházatát, de hasonlóban szoktak lenni. Olyan ruhában, amit féltek, nem megyek (fel sem veszem, mióta a fiam megszületett, csak különleges alkalmakra). Szerintem borzasztó lehet egy gyereknek azt hallgatni, hogy nem segítek neki gombócot gyúrni a homokban, mert koszos lesz a ruhám (hallottam már ilyen a játszón anyukától). Igaz, megtehetem, mert nem munkából jövök, gyesen vagyok még.
2014. szept. 17. 21:26
8/9 A kérdező kommentje:
Na utolsó, pont beletrafáltál!
Én streccs farmerbe+kényelmes pólóba vagy pulcsiba megyek le,amiben nyugodtan beülhetek a lányom mellé homokozni.
A legtöbb anyukán is ezt látom,de pont ma volt,hogy ültünk és játszottunk a homokozóba és beült hozzánk egy 3 év körüli kisfiú.Szólt az anyukájának,hogy jöjjön ő is homokozni,anyuka erre odakiabált,hogy most nem,mert koszos lesz a hófehér nadrágja.Olyan szomorú lett a kisfiú.
Nem értem,hogy miért jön akkor le és pláne miért fehér nadrágba??!!Egy játszótérre?
2014. szept. 17. 21:35
9/9 anonim válasza:
Ha az a célom, hogy játszóra menjek, akkor úgy is öltözöm: farmer, póló, sportcipő, vagy nyáron papucs, és ehhez hasonló kényelmes cuccok. De olyan is előfordult elég sokszor, hogy munkából mentem a bölcsibe/oviba és csinosabban voltam felöltözve, hirtelen ötlettel elmentünk a játszóra. Szóval nem kiöltözve járok oda, hanem így sikerült, nincs nálam váltóruha, kénytelen vagyok úgy játszani, ahogy vagyok. Szoktak rám furcsán nézni a ruhám miatt, nem szoktam megmagyarázni, de ez az oka. Talán másoknál is hasonló a helyzet. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!