Két gyerekes anyukaként szerintetek ilyen ruhában?
Figyelt kérdés
Vettem ma egy neon sárga harisnyát, tetszik meg szép de szerintetek nem "gáz" 2 gyerek után ilyet hordani?2014. jún. 5. 21:13
1/19 anonim válasza:
vékony maradtál? akkor nem:) fiatal vagy? akkor nem! semmiképp sem gáz:)
tudod, mivel kombináld? ha látsz még olyan színű dolgot,pl. egy pulóvert, vedd fel azt is hozzá!
2/19 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy neked tetsszen. Nincs rád írva, hogy van két gyereked.
3/19 anonim válasza:
Ha jól áll, akkor nem gáz. Azért mert van két gyereked, nem kell apácának lenni, ugyanúgy éld az életet, csak közben anya is vagy. Én is öltöznék divatosan, ha megtehetném.
4/19 anonim válasza:
Attól, mert anyuka vagy azt veszel fel amit akarsz. Ne érdekeljen már, ki mit gondol. Egyébként semmit, manapság ez teljesen normális :)
5/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! hasam egy deka sincs, szülés után semmi nem maradt rajtam. 22 éves vagyok, de mégis olyan fura....nem vagyok az a bulizós fajta, és inkább a gyerekeimmel töltöm az időt legszívesebben, csak ilyen rucikat azok a fiatalok vesznek itt fel, akik szórakozni mennek, suliba járnak stb...:)
2014. jún. 5. 21:53
6/19 A kérdező kommentje:
3-as, én is most vettem 2 új holmit hosszú idő után. sajnálom a pénzt kiadni magamnak új dolgokra,mert inkább a csajokra költöm, ez is 900 ért vettem
2014. jún. 5. 21:55
7/19 anonim válasza:
Azt vedd fel amiben jól érzed magad és ne törődj senkivel, és néha napján igen is költhetsz magadra is!
8/19 anonim válasza:
22 évesen pláne felveheted, ez nem is kérdés. Nem kell komolyabban öltözködnöd, csak mert anya vagy
9/19 anonim válasza:
Szerintem viszont el kellene döntened, hogy mit játszol: sárga harisnyás, konvenciók ellen lázadó fiatal lányt, vagy komoly családanyát. Ha már van két gyereked, akkor igenis öltözz normálisan, erről a vadóc korszakról bizony lemaradtál, ha két kicsi van melletted, akkor röhejesen festesz az ilyen bulirongyokban.
10/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, mint már mondtam, nem vágyom bulizni, sem szórakozni,nagyobb örömöt látok egy sétában a gyerekekkel, és nem úgy öltözködöm mint aki a discóba készül, csupán egy harisnyáról van szó.
2014. jún. 6. 04:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!