Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Két gyerekes anyukaként...

Két gyerekes anyukaként szerintetek ilyen ruhában?

Figyelt kérdés
Vettem ma egy neon sárga harisnyát, tetszik meg szép de szerintetek nem "gáz" 2 gyerek után ilyet hordani?
2014. jún. 5. 21:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%
9-es, az mitől lázadás, ha valaki színes ruhákat hord? Basszus, jó, hogy nem úgy csinálunk, mint valami szektában, ahol mindenki, aki anya, csak egy fajta szürke zsákruhát hordhat.
2014. jún. 6. 05:32
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
Jaj milyen értelmes fazonok vannak itt,ez teljesen jó ruha,szerintem az a nevetséges ha 40 évesek akarnak tiniként divatos ruhákat hordani,attól,hogy valakinek gyereke van még ugyanúgy nő és ember nem kell melegítős igénytelenné válni..
2014. jún. 6. 06:56
 13/19 zabmester ***** válasza:
74%
Attól még, hogy gyerekeid vannak, olyan ruhát hordasz, amilyet csak akarsz. A lényeg, hogy az egyéniségedhez passzoljon, téged fejezzen ki, ne azt, hogy hány gyereked van :) Jó persze nyilván ne vegyél fel olyat, ami előnytelenül áll rajtad, de ha jól nézel ki benne, akkor miért is ne? Én 27 évesen simán felvenném, ha nem lennének ilyen sonka lábaim. Most mit komolykodjak, ha egyszer nem vagyok az a komoly típus? Igen, én szeretek nagyokat nevetni, viccelődni, az én egyéniségemhez sem passzolna valami hiperkozervatív gönc. Olyan ruhát hordj, amiben jól érzed magad. Én is ezt teszem :)
2014. jún. 6. 07:57
 14/19 anonim ***** válasza:
72%
ha vékony vagy és jó az alakod, nyugodtan vedd fel, 50 évesen is láttam már jól kinézni. Én mondjuk alapból nem vennék fel egy neon sárga harisnyát szerintem ezek a harisnyák nagyon öregítenek. de ha te úgy látod, jól áll, hajrá.
2014. jún. 6. 08:51
 15/19 anonim ***** válasza:
74%
Amíg nem ízléstelen, prostis, addig úgy öltözz, ahogy Neked tetszik. A lényeg, hogy ne hozd kellemetlen helyzetbe a gyerekeidet vele.
2014. jún. 6. 09:11
 16/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a többi választ is!

nem szeretem az olyan ruhákat amiből egy picit is kint van olyasvalamim, amit el kell takarni :) sőt, inkább a hosszított felsőket szeretem.

2014. jún. 6. 16:42
 17/19 anonim ***** válasza:
A gyereknek miért kellene befolyásolnia az öltözködést? Azt veszed fel, amit akarsz és amiben jól érzed magad. Az más kérdés, hogy egy neonsárga harisnya szrintem borzasztó ízléstelen és nem igazán tudom elképzelni mihez passzolna, de ha neked tetszik, te dolgod.
2014. jún. 6. 20:11
 18/19 anonim ***** válasza:
68%
Ez most szörnyen rosszindulatú válasz lesz és kérem előre, akinek nem inge ne vegye magára, viszont tapasztalatból írom: nem gáz, nem kell úgy kinézni, mint a magyar anyukák 90 %-a, akik onnantól kezdve, hogy szültek csak anyák és úgy néznek ki, hogy rossz egyszerűen rájuk nézni. Barátommal mindig megbámuljuk a csinos anyukákat, mert egyszerűen nem tudjuk megérteni, hogy hogy van az, hogy ők fel tudnak öltözni rendesen, ahogy egy nőnek illik, de a többiek egyszerűen nem? Átlagos magyar anyuka: elhízott (nem a terhesség után visszamaradt pár plusz kiló), kinyúlt reklám póló, halásznadrág, egy kényelmes kínai cipő, lenőtt haj, ami vagy fiúsan rövid, vagy igénytelenül hosszú copfba vágva, de inkább előbbi. Persze semmi közöm hozzá, és tudom most elég erősen le leszek pontozva (nővérem egyedülállóként nevel gyereket, szal tudom, hogy mire van ideje és mire nincs, mielőtt kapnám az ilyen válaszokat), de Te nyugodtan öltözködj ízlésed és tetszésed szerint és igazán nem kell követned a többiek példáját sőt, tiszteletre méltó, hogy te fel mered vállalni, hogy ki is vagy valójában :)
2014. jún. 6. 21:40
 19/19 A kérdező kommentje:

köszönöm utolsó! :) nővérem is egyedül neveli a kisfiát, nagyon jó alakja van, de amíg othonra felveszi a kinyúlt ruhát, ha pedig megy valahová csinosan öltözik.

én sem akarok olyannak tűnni mint egy "lerobbant" anyuka, és az én véleményem is az hogy adjon magára minden nő szülés után! persze addig amíg belefér :) pl. egy haspólót személy szerint nem vennék fel, bár ezelőtt sem rajongtam érte. és énis szeretem nézni a csinos anyukákat!

2014. jún. 6. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!