Ti mit visztek magatokkal a játszótérre?
Néha úgy érzem, kész szafari felszereléssel megyünk. Vagy én viszem túlzásba?
Ezek vannak nálunk általában:
- homokozó készlet, néhány kisautó, labda
- lábbal hajtós autó, ahhoz sisak
- víz, gyümölcs, keksz, esetleg ropi
- nedves kéztörlő, zsebkendő
- egy tartalék pelenka
- tartalék nadrág, zokni
- sapka
Szoktatok vinni ragtapaszt, ha esetleg történne valami?
Viszünk homokozot,inni valót,röpítette vagy sajtos tallert Plus egy db járművet amivel megyunk. Roller,motor, vagy tricikli... Szobatiszta igy mast nem viszek, illetve a házunk ablakából látod a jatszit,tehat közel van. Ha másikra megyunk minden elfér a kocsiba. Szerintem nem viszel sok mindent magaddal,
2 eves az en lanyom is
Nekem ez a játszótéren eszegetés sosem volt szimpatikus, nem is szerettem, ha kínálgatták a lányom mindenfélével... volt, aki csipszet hozott,de amúgy a ropi és kekszek nagy része sem különb. A víz ok, de enni? Amúgy nem nagyon érdekelt, hogy más megkínálja a lányom, mi meg nem tudjuk visszakínálni. Ha valaki ezen megsértődik, hát az az ő dolga.
A másik az, hogy sokszor koszos kézzel (homok, takony...) nyúlkál a gyerek a zacskóba, majd abból ad a másiknak is. Nem épp gusztusos. Mondjuk mióta ovis a lányom, azóta azért ebből kicsit alábbadtam, látom, hogy ott különb dolgokat is csinálnak.
Az ennivalón és sisakon kívül a többit nem tartom feleslegesnek.
Nálam a táskámban mindig van pzs, nedves törlő, ragtapasz, rovarcsípés utáni stift és innivaló.
Ezen kívül csak a gyerekeket viszem, meg vmi olvasnivalót magamnak :)
Igaz, a gyerekeim már nagyok, 5,5 és 8,5 évesek.
Köszönöm a válaszokat. Sisakot eddig én sem vittem, de mostanában egy lejtőn szokott leszáguldozni a fiam az autóval és borult már fel. Hiába mondom, hogy lassan, úgyhogy inkább arra az időre ráteszem, nem szeretném a betonról felvakarni.
Lehet, hogy én esem túlzásba, de szeretem, ha van nálam minden. Általában nincs szükség a váltás ruhára, de néha megesik. Előre meg nem szoktam tudni, hogy éppen mivel szeretne játszani, ezért van autó meg labda és társai. De úgy látom, én már az egyik véglet vagyok, pedig nem megyünk bőrönddel :)
Ja, és az anyukák nem szokták feltétlenül kínálgatni a többieket, de ha az egyik eszik valamit, akkor egy kétéves simán odamegy kunyerálni, és nem fogja azt mondani, hogy neki nem ad.
Súlyra éppen nem sok ez a cucc, szóval nem cipelés. Leteszem a zacskót, aztán kész. Nem szokták piszkálni.
Hogy mennyire van szükség pl váltás ruhára, nézőpont kérdése. Nem lenne semmi baja, ha úgy megyünk haza, de pl eléggé beleizzad a lába a cipőbe (akármilyet veszek neki), belemegy a homok, én sem szívesen járkálnék ilyenben még negyedórát hazafelé. Inkább húzok rá egy másikat.
De ezek szerint tényleg csak én vagyok ilyen "raktározós".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!