Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan beszéljem le őket...

Hogyan beszéljem le őket erről a névről?

Figyelt kérdés

Nővéreméknek kislányuk lesz, nagyon örül mindenki a családban; a nevet csak nekem árulták el, a többieknek szeretnék, ha meglepetés lenne.

Viszont a név, amit kiválasztottak szörnyű... Annának szeretnék hívni, ami alapjába véve egy gyönyörű név, viszont a vezetéknévvel együtt nevetséges: Major. Egybe Major Anna. Szegény kislányt ki fogják csúfolni, viszont szólni nem is merek nekik, mert bármilyen nevet mondok, mindegyik rossz nekik... ti beleszólnátok ebbe egyáltalán? Tudom, hogy nem én vagyok a szülő, nem az én dolgom a névadás, de nem tudok belenyugodni, hogy komolyan ezt a nevet szánják a kislánynak. Hogyan mondjam nekik, hogy ez a név nevetséges, anélkül, hogy megsértődnének?

2015. máj. 12. 10:25
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ügyi voltál! Ezek szerint ők is megbánták volna!
2015. máj. 18. 08:21
 22/22 anonim ***** válasza:
Gratula!A tesódéknak is!Jó fejek,hogy felismerték mit is akarsz(a Telekannás válaszoló)
2015. máj. 18. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!