Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti melyik elvet valljátok? A...

Ti melyik elvet valljátok? A gyereknek mindent meg kell enni, ami a tányérján van, vagy annyit eszik, amennyi jól esik?

Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 11:08
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Amennyi jól esik. De a kóstolàsra azért próbàlom mindig ràbeszélni, akkor is ha azt mondja, hogy nem éhes, nem szereti. Otthon nem jó evő.

Az adagokat én is rendszeresen elmérem szemre, rengeteg kajàt dobunk ki, de nàlunk senki nem eszik meg olyat amit nem akar, csak hogy ne maradjon meg.

2015. máj. 8. 16:40
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Én 3 falatot sem tömök beléjük. Egyetlen szemmel sem kell többet enniük, mint amennyi jól esik. Persze én sem szívesen dobom az ételt a kukába, de inkább, mint hogy rosszul legyenek.

Amikor én voltam kisgyerek, belénk sem tömtek semmit, amikor pedig már voltam olyan nagy, hogy magamnak szedtem az volt a kérés, hogy csak annyit, amennyit meg is eszem. Pár falat otthagyását szóvá tették, de nem tömtek akkor sem.

2015. máj. 8. 19:02
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

annyit eszik amennyi jól esik. isten ments, hogy tömjem!

gyerekkoromban velem ezt csinálták, addig nem állhattam fel amíg van valami a tányéromon.sokszor reggeltől estig ültem, mert mondjuk a reggelihez retek volt amit nem szeretek, nem ettem meg, ott töltöttem a napom. aztán nagyobb lettem és rájöttem, jobban járok ha befalom, persze nem bírtam így mentem hányni. jó kis táplálkozási zavarom van ;)

nem éri meg! enyém annyit eszik amennyi jól esik. most őszintén, veled nem fordul elő sose, hogy többet kíván a szemed? ha ennyire nehezen ivseled, hogy egy gyerek többet szed, akkor szedj neki te keveset, majd kér még ha éhes marad

2015. máj. 8. 19:58
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Annyit eszik,amennyi jól esik,mindhárom gyerek.
2015. máj. 8. 23:19
 25/29 anonim ***** válasza:
19%

Amennyi jól esik, de két falatot nem hagyhat ott!

Mostohaöcsém sportot űzött belőle... mindig két falat a tányéron, mert nem éhes, de a csokika ment utána. Szánalom.

2015. máj. 9. 22:33
 26/29 anonim ***** válasza:
91%
Utolsó(25. válaszoló):akkor ne írd,hogy annyit,amennyit akar,HA 2 falatot nem hagyhat ott!Ennek pont az a lényege!Ha 1 falat marad ott,akkor annyi!Az én 3 gyerekem is bármennyire tele van csokit tudNA enni....Te vagy szánalmas,hidd el!
2015. máj. 9. 22:44
 27/29 anonim válasza:
48%
1értelmű..amennyi jól esik
2015. máj. 15. 12:33
 28/29 anonim ***** válasza:
33%
Akkor miért nem te szedsz neki? Semmiképp nem erőltetnék bele senkibe semmi kaját! Eltenném a hűtőbe a maradékot aztán valaki majd megeszi. Nem kínoznék ezért egy gyereket.
2015. máj. 15. 12:47
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

"Amennyi jól esik, de két falatot nem hagyhat ott!"

És ha az a két falat nem esik jól már neki?

2015. máj. 15. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!