Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti melyik elvet valljátok? A...

Ti melyik elvet valljátok? A gyereknek mindent meg kell enni, ami a tányérján van, vagy annyit eszik, amennyi jól esik?

Figyelt kérdés
2015. máj. 8. 11:08
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
Amennyi jól esik neki.
2015. máj. 8. 11:13
 2/29 anonim ***** válasza:
80%
hmm...ha neked kellene megenned mindent ami a tányérodon van, akkor is ha már elég volt, és már nem esik jól, az neked jó lenne?
2015. máj. 8. 11:15
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
amennyi jól esik
2015. máj. 8. 11:17
 4/29 anonim ***** válasza:
100%
Alapjáraton -ha én szedek neki- akkor csak annyit, amennyi jól esik neki, de ha kér még, és ő szed, vagy annyit szedek amennyit kér, akkor mindent meg kell ennie.
2015. máj. 8. 11:18
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Mindent meg kell enni, ami a tanyeron van? Atya eg.. annyit eszik, amennyi jol esik neki.
2015. máj. 8. 11:19
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ő szed magának, akkor annyit egyen és azt, ami jólesik neki. Ez alatt nem azt értem, hogy folyton csak sütit egyen, hanem hogy ha nem akarja megenni a paradicsomot, akkor ne erőltesd, mert csak megutálja, vagy rosszul is lehet tőle.
2015. máj. 8. 11:21
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk annyit eszik, amennyi jól esik. Annyi szabalyunk van, mindent meg kell kóstolni és nincs fujjogas
2015. máj. 8. 11:22
 8/29 anonim ***** válasza:
100%
Annyit eszik amennyi jolesik.
2015. máj. 8. 11:22
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Amennyi jól esik,de nincs válogatás.Van néhány dolog amit nem szeret pl.zöldbabfőzelék,azt nem adok neki,de olyan nincs,hogy neki most nem kell mondjuk a sült hús,amit alapból szeret,hanem csináljak mákos tésztát...na ilyen nincs.Akkor vagy megeszi a sült húst vagy nem eszik.
2015. máj. 8. 11:33
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban rossz evő voltam, kinézetre is egy etióp menekültre hasonlítottam.

Szerencsém volt, soha nem erőltették az evést. Egy szabály volt: egyszerre keveset szedjek, inkább szedjek többször.

Mondjuk ezt is sokszor "megszegték", mert túlvállaltam magam, aztán turkáltam a kaját. De idővel fel tudtam mérni, hogy mennyit érdemes kiszednem magamnak.

Étteremben meg apám "manipulált". Ő alapból olyat választott, amiről tudta, hogy szeretem. Majd amikor tanácstalankodtam az étlap felett, addig terelgetett, amíg az ő általa kinézett kaját nem választottam. Kihozták, persze azonnal az övé tetszett jobban, ő meg nagylelkűen cserélt velem :)

12 éves lehettem, amikor feltűnt, hogy miért én rendelek teljes adagot és miért apám kér mindig féladagot... Akkor esett le, hogy meg vagyok vezetve :)

2015. máj. 8. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!