Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit mondanátok a nagyobbik...

Mit mondanátok a nagyobbik gyereknek, miért kap ő is ilyen nagy ajándékot?

Figyelt kérdés
2 és 4 éves gyerekeim vannak. A kicsinek most lesz a szülinapja és egy tabletet kap ajándékba (nem kérek rá megjegyzést, köszönöm). Mivel júniusban nyaralni megyünk, így kézenfekvő volt az ötlet, és persze a nagyobbik gyerkőc is kap egyet, hogy n legyen veszekedé az útn, na meg otthon sem. Egyébként is szoktak a másik szülinapján valami apróbb ajándékot kapni, de ez most túl nagy. Azt nem tudom megcsinálni, hogy megvárom vele a nagy szülinapját, mert nyaralni előbb megyünk el. Gondoltam arra is, hogy megmondom, ő is a szülinapjára kapja, csak előbb adjuk oda. De ennek a megértéséhez talán még túl kicsi, és a júliusi szülinap is túl messze van ehhez.
2015. ápr. 20. 11:09
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem ez baromi igazságtalan, hogy a kicsi azt kap szülinapra, amit a nagy "csak úgy".

Azt nem értem, hogy nyaraláshoz minek vinni tabletet (azt sem értem, minek egy 2 évesnek - pont ennyi a fiam, na de ezt hagyjuk).

Kapja meg a kicsi szülinapra, majd hagyjátok otthon nyaralásnál, és kapja meg a nagyobb is szülinapra, azután lehet vinni mindenhova.

2015. ápr. 20. 11:17
 2/38 anonim ***** válasza:
94%

:D azt nem érti meg, hogy előbb kapja a szülinapi ajándékát, hogy legyen mivel szórakoznia nyaraláson, de azt igen, hogyan működik a tablet. Tökéletes szülő vagy. respect...meg sem merem kérdezni, hogy hány éves a nagyobbik gyerek....

mondd meg előbb kapja, mert csak....

2015. ápr. 20. 11:18
 3/38 anonim ***** válasza:
100%
Adjátok oda nyaralás előtt mindkettőnek, a kicsinek meg vegyetek mást szülinapjára! És persze a nagynak, vegyetek mást szülinapra, ha itt az ideje!
2015. ápr. 20. 11:20
 4/38 anonim ***** válasza:
100%
Pont azt akartam írni, amit a 3-as.
2015. ápr. 20. 11:32
 5/38 A kérdező kommentje:
Nyaraláshoz azért kell, mert 8 órás autóútra megyünk. Ha nekünk, felnőteknek lenne tabletünyilván nem vett olna a mama, hanem azt kapták volna meg az utazáshoz. De nincs. Amúgy a nagy is tabletet kapott 2. szülinapjára,csak az használt volt, és másfél év után meghibásodott. Amúgyszerintem szuper dolog, mert pl 2 évesen már 6 páras memóriázott rajta, ismerte a színeket, formákat és rengeteg olyan dolgot, ami nem is érdekelte volna egyébként. A kicsi szintén memóriázik már, pedig nincs 2 éves.
2015. ápr. 20. 11:40
 6/38 A kérdező kommentje:
Az jó ötlet amúgy, hogy utazás előtt kapja meg mindkettő, de akkor még mindig ott van, hogy mire fel ekkora ajándék. Vagy egyáltlán ajándék...
2015. ápr. 20. 11:42
 7/38 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem fog ezen problémázni a 4 éves gyerek. Örülni fog neki.
2015. ápr. 20. 11:43
 8/38 anonim ***** válasza:
64%
de gáááááz, hogy ne kelljen foglalkozni velük/ játszani esetleg nyaralás alatt, inkább tabletet kap egy 2 és 4 éves??? XD XD Te is inkább adtad volna örökbe őket!
2015. ápr. 20. 11:45
 9/38 A kérdező kommentje:
Ha nem akarnék foglalkozni velük a nyaralás alatt, el sem vinném őket... Szövegértelmezés, olvasás! Utazás alatt kell lefoglalni őket...
2015. ápr. 20. 11:53
 10/38 anonim ***** válasza:
100%
2 és 4 éves gyerek még nincs igazán tisztában a kis ajándék meg nagy ajándék fogalmával. Persze tud különbséget tenni egy pici csoki meg egy hatalmas konyhakészlet között, de hogy egy tabletnek meg egy babának egészen más az értéke, azt nem hiszem.
2015. ápr. 20. 11:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!