Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti hogy bírjátok a...

Anyukák, ti hogy bírjátok a kisgyereketeket ellátni, ha ti magatok is betegek vagytok?

Figyelt kérdés
Két és fél éves a fiam, hétfő óta nem megy bölcsibe, mert péntek délután megbetegedett, tegnap kiderült, hogy mandulagyulladása van. Tegnap estére már én is nagyon rosszul éreztem magam, úgy néz ki, sikerült elkapnom, fáj a torkom, lázam van, köhögök. A kisfiam már sokkal jobban van, nincs láza, alig köhög, inkább csak nyűgöske, és persze unatkozik. Nekem meg semmi segítségem nincs itthon, még boltba menni is kínszenvedés, meg a házimunkát ellátni, legalább annyira, hogy el legyen mosogatva, de játszani, sétálni menni már semmi energiám. Párom nincs, a nagyszülők dolgoznak, barátok úgyszintén. Mások hogy bírják ezt? Nincs valami jó tippetek?
2010. febr. 23. 16:28
 1/2 anonim ***** válasza:
93%
Én ilyenkor csak azt csinálom meg ami nagyon-nagyon szükséges. Mosogatás ilyesmi kizárva! Nekem szerencsére van segítségem, de ha nem lenne, akkor is minden energiám, ami van, azt a gyerekre fordítanám. Sok-sok kitartást kívánok neked és jobbulást! Igyál sok teát, éjszakára hagymatea+mellkast bekenni zsírral a legjobb! Neked is 1-2 nap és már könnyebb lesz. És próbálj meg aludni, amikor ő is alszik!
2010. febr. 23. 17:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az előttem válaszoló is írta, csak a legfontosabbat csináld meg (ami az evéshez, fürdéshez kell) És pihenj sokat. Nekem ikreim vannak, és ősszel becsípődött a hátamban 1 idegszál, elég nagy kínok között, de el tudtam látni az akkor 6 hónapos fiúkat. Kitartás! Senkinek nem kell elszámolnod, ha 1 kicsit felfordulás van, és inkább pihensz!
2010. febr. 23. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!