Fogproblemakban tanacsok? Hosszu.
Figyelt kérdés
36 hetes kismama vagyok ,teljesen tonkrementek a fogaim.Ragofogak mind lyukasak ,bar szemmel nem lathatoan ,viszont van mindket oldalon van olyan ami nagyon problemas.Nem tudok enni ,mert faj ,plusz rendesen kitisztitani is iszonyu.SZTKs orvos nem tudott veluk mit kezdeni ,nem valami leliismeretes.Igy raadasul egy vagyonba is fognak kerulni ,de az nem erdekel mar...
Menjek el most es nyomassam tele magam erzesteleintovel ,raadasul iszonyat nagy stressz mert felek ,vagy szenvedjem mar ki szulesig ?Melyik a rosszabb?Az evest igyis ugyis megoldom ,nem magam miatt hanem mert muszaj.
2015. ápr. 30. 14:17
11/12 A kérdező kommentje:
koszonom a tippeket ,de ugy 160 kmre vagyok bptol sajnos.kertem mar idopontot ,de keddre kaptam egy maganrendelesen.viszont nagyon erzekeny a fogam ha csak a nyelvemmel hoyyaerek eles nyilalo fajdalmat erzek ,gondolom kivannak az idegek ,mert szet van furva ,nemtudom addig hogy birom ki...mivel tomjem be vagy mit csinaljak.
2015. ápr. 30. 18:03
12/12 anonim válasza:
Kedves kerdezo, szerintem menj el es ess tul rajta. Annyira szanalmas vagyok, komolyan, en nem merek elmenni. Megszultem fajdalomcsillapitas nelkul egy kozel 4 es fel kilos gyereket, de fogorvoshoz egyszeruen nem merek elmenni. En csak halogatom es halogatom a terhesseg ota a foghuzast. Raadasul a szules ota szinte csak edessegeken elek, borzalmas allapotban lehetnek a fogaim. Egyet huzni kellene, viszont van emellett 4-5, amin ici pici lyuk van. Es azt mondtam, hogy ooo, majd elmegyek szules utan.. hat 5 perce nincs az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!