Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hogy védjem a...

Mit tehetnék hogy védjem a gyerekeim?

Figyelt kérdés
Hello, 3 kisgyerekem van, éjjelente egyedül vagyok velük. Sajnos nemrég vette észre a párom hogy feszegetve volt a kapu, gondolom nem tudtak bejönni. Fogalmam nincs hogy mit akarnak itt, mert nem egy szépség a házunk, és nincsennek értékeink sem. Egy nagytestü kutyánk van, aki éjjel bent, nappal pedig kint van, de ő igazából túl nyugodt és szelíd ahhoz hogy esetleg megvédjen minket. Szóval a kérdésem hogy mit tehetnék? Sprayvel érek valamit?
2015. ápr. 28. 13:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem Praktikerben vagy Obiban vettem ilyen miniriasztót, de láttam már "100 Ft-os" vagy "Euro 1" boltokban is. Tényleg úgy visít, hogy azt nem lehet meghallani. A miénk kitűnően működik, pedig nem mostanában vettük. Annyi, hogy bizonyos időközönként tesztelem, nehogy elem bajos legyen. 6-os voltam
2015. ápr. 28. 16:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Ó, elnézést, javítok: "azt nem lehet nem meghallani"
2015. ápr. 28. 16:12
 13/15 anonim ***** válasza:
73%
Én szintén olyan nyitásjelzőt vennék és paprika sprayt, de ebben az is benne van, hogy én személy szerint nem tudnék használni fegyvereket, mmet nem tudom, hogyan kell verekedni.. De könyörgöm, kutyát ne! Sokan írták, hogy szerezzetek egy aggresszív kutyát, de kérve kérlek, ne hallgass rájuk. Az őrző-védő kutya NEM játék. Azt vagy nektek kellene 0-ról felnevelni, szakértelemmel, vagy nektek sem lenne biztonságos. Egy rosszul tartott (nem feltétlenül gonoszságból, egyszerűen csak nem tudod, hogy kell), megkötött-bezárt, agresszív kutya pont az, amelyikről lehet hallani, hogy így széttépte a gazdáját, meg úgy.
2015. ápr. 28. 16:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én anno kaptam a miénket de úgy tudom Obiban lehet venni és néha lehet ilyesmiket kapni Lidl-ben vagy Penny-ben is. Egyetlenegyszer riasztott csukott ajtónál de akkor elemcserére szorult. Nem mai de azóta is rendesen működik. 9-es voltam :-)
2015. ápr. 28. 21:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Sajnos valamennyi önvédelmi eszközzel, spray, baseballütő, stb. az a baj, hogy ha nem tudsz velük bánni vagy nem jó a reflexed (veszélyhelyzetben), akkor könnyen ellened fordítja a bűnöző. Így a saját eszközöd áldozata lehetsz. A megelőzés, főleg otthon ésszerűbb. Én önműködős reflektort is tennék a bejárati ajtóhoz, vagy ajtókhoz. Lehet, hogy még a macskánál is bekapcsol, de ekkora fényben elég rizikós betörni valahová, főleg, ha nem félreeső helyen laktok. Egy előző a libákat írta, én is tapasztaltam, igaz! Sok lúd disznót győz:-) Egy kutyát lehet hatástalanítani, de 10 libát már nehezebb. Sok jó tanácsot kaptál, én azért körülnéznék hogy őrző-védő riasztással milyen árajánlatokat kapnék. Ha jól tudom, a rendőrségnek is van ilyen szolgáltatása.
2015. ápr. 28. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!