Kegyetlen folyásom van. Tapasztalt valaki ilyet? Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne, hogy körülbelül 3 napja szörnyű sok folyásom van.
Antibiotikumot szedek, azt mondják attól is lehet.
Viszketek is de azt canestennel kezeltem, viszont a folyásom olyan, hogy néha krémes állagú, néha pedig ( főleg reggel) tojásfehérjés és kb a mennyisége is annyi. Gyereknődoki csak jan 5-én lesz felnőtthöz pedig nem írnak be.
Mivel tudnám kezelni addig is? Canesten kúp, intim zuhany szerintetek segít?
A párommal se legyek így együtt az ő érdekében igaz ?
2014. dec. 26. 20:20
1/3 anonim válasza:
Szerintem próbálj mégis bekerülni egy nőgyógyászhoz. Házilag kúrálni veszélyes, ronthatsz a helyzeten. Halogatni sem jó a kezelést, mert nagyon elfajulhat a dolog.
2/3 anonim válasza:
Lactofeel gél, amíg nincs doki!! Gyógyszertárban vény nélkül vehető! Ezzel ártani nem ártasz! Kúraszerűen kell használni 7 napig. Nekem ezt ajánlotta a nődoki, mikor ilyen problémám volt, és szigorúan tilos az együttlét ilyenkor.
3/3 anonim válasza:
Hány éves vagy, hogy gyerekdokit említesz?!
Persze, hogy ne legyetek együtt a pároddal ilyenkor:S
Menj orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!