Mit tehetnék hogy védjem a gyerekeim?
riasztó
vagy védőkutya a kertbe(ami nem csak jelez)
A gázspray jó, de több ember esetén felesleges :-(
A gáz-riasztó fegyver már többet ér, de annál meg vigyázni kell nehogy a gyerekek kezébe kerüljön. Illetve kérdés, hogy az ember hogy áll a fegyverekhez...
Vagy utolsó ötletnek vegyetek még egy kutyát, ami kevésbe szelíd az idegenekkel, és különítsétek el napközben hogy nehogy a gyerekekkel is agresszív legyen.
Egyébként baj esetén a szelíd kutya is védi a területét és a családját (saját tapasztalat)
Ha nem is telik riasztóra, legalább egy olyan öntapadós matricát szerezzetek valahogy, amit az olyan házak ablakára ragasztanak amik rendőrségre bekötött riasztóval vannak védve.
Néha elég, ha azt hiszik, be van riasztózva a ház.
Viccen kívül amúgy néha a libák jobb házőrzők, mint egy kutya.
Bár tény a liba éjjel alszik.
Első körben én is még 1 kutya beszerzését javasolnám. 2 kutya együtt többre megy, mint 1, ez a csordaszellem. Ha az egyik támad, a másik is fog.
Én is sokat vagyok egyedül a 3 gyerekkel. Nekünk beagle kutyánk van, nem egy támadós fajta, de nagyon jó jelzőkutya. Nem tudom vészhelyzetben hogy reagálna, de nem is szeretném megtudni. Én minden este leellenőrzöm az összes ablakot és a bejárati ajtó. Az ajtónk 5 ponton záródó biztonsági ajtó, férjem szerint nehéz lenne rajta bejönni. Azért én mindig tolok elé valamit, pl az üres ruhaszárítót, így ha nyílna az ajtó azonnal felébrednék az elborulására. Baseball ütő van az ágyam mellett, azt használnám, illetve ilyenkor a telefon mindig kézközelben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!