Anyukák, ti elégedettek lennétek havi, nettó 150 ezer forintos fizetéssel, kisgyerek mellett?
Kapok én is cafeteriát, minden hétvégém,ünnepem szabad.
Apa 2x ennyit keres, hitelünk nincs.
A munkám 15 percre van, 3 havonta prémiumot kapunk és megértőek bent a főnökök, ha bármi van elengednek.
Én elégedett vagyok az életemmel! :-)
Nekem akkor elég lenne, ha helyben (városon belül) lenne a munkahely, és leghamarabb fél 8-ra kéne járni.
Most 183ezret kapok kézhez, plusz csp.... de 30 km-re van a m.hely, és 7-re kell menni reggel :(
Én elégedett lennék.
Autóbuszvezetőként jöttem el gyedre,havi 260-280 órát voltam a munkahelyemen(ebből persze sokkal kevesebbet számoltak el tényleges munkaidőként) havi 110 körül kerestem (esetleg ritkán 120). Ebben volt hétvége is és általában este fél 9re értem haza és reggel fél 5kor indultam heti 5-6 nap.
Próbálnék váltani majd,örülnék,ha lenne ilyen lehetőségem vagy esetleg jobban megbecsülnék ezt a munkakört is,mert így 3-an már nagyon nehezen fogunk kijönni,pedig a Párom is dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!