Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti elégedettek...

Anyukák, ti elégedettek lennétek havi, nettó 150 ezer forintos fizetéssel, kisgyerek mellett?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 27. 19:14
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Kapok én is cafeteriát, minden hétvégém,ünnepem szabad.

Apa 2x ennyit keres, hitelünk nincs.

A munkám 15 percre van, 3 havonta prémiumot kapunk és megértőek bent a főnökök, ha bármi van elengednek.

Én elégedett vagyok az életemmel! :-)

2015. ápr. 27. 22:04
 32/39 anonim ***** válasza:
91%
Akkor már bocsi de mi a kérdés?örülönk neki csak így tovább.
2015. ápr. 27. 22:16
 33/39 anonim ***** válasza:
42%
Én nem lennék elégedett. Hál' istennek a férjem is és én is jóval többet keresünk ennél! Én is elégedett vagyok az életünkkel.
2015. ápr. 27. 22:34
 34/39 anonim ***** válasza:
Nem lennék maradéktalanul elégedett, attól függetlenül, hogy most ennyit sem keresek, hasonló munkakörben, mint te. Hja, fizetés szempontjából elég szívás közalkalmazottnak lenni... De nyilván ha a 150 ezerrel nem lennék teljesen elégedett, akkor rá lehet jönni, hogy a saját fizetésemet kb. viccnek tartom.
2015. ápr. 27. 22:41
 35/39 anonim ***** válasza:
mivel én lakásra gyűjtenék, pont nemrég néztem kalkulációkat, ekkora fizetéssel nem lennék jogosult lakáshitelre, de még 20 éves futamidővel sem, egy 6 millás egérkéglire.
2015. ápr. 27. 23:30
 36/39 anonim ***** válasza:
12%
Most mi a baj a válaszommal? Legyen bennetek annyi gerinc hogy leírjátok!!nem gyúnyból írtam amit írtam. Unatkozó népség!!!
2015. ápr. 28. 08:06
 37/39 anonim ***** válasza:

Nekem akkor elég lenne, ha helyben (városon belül) lenne a munkahely, és leghamarabb fél 8-ra kéne járni.

Most 183ezret kapok kézhez, plusz csp.... de 30 km-re van a m.hely, és 7-re kell menni reggel :(

2015. ápr. 28. 10:53
 38/39 anonim ***** válasza:

Én elégedett lennék.

Autóbuszvezetőként jöttem el gyedre,havi 260-280 órát voltam a munkahelyemen(ebből persze sokkal kevesebbet számoltak el tényleges munkaidőként) havi 110 körül kerestem (esetleg ritkán 120). Ebben volt hétvége is és általában este fél 9re értem haza és reggel fél 5kor indultam heti 5-6 nap.

Próbálnék váltani majd,örülnék,ha lenne ilyen lehetőségem vagy esetleg jobban megbecsülnék ezt a munkakört is,mert így 3-an már nagyon nehezen fogunk kijönni,pedig a Párom is dolgozik.

2015. ápr. 28. 14:37
 39/39 anonim ***** válasza:
Úúúú nekem is kéne ilyen munka. Én napi 6 órában dolgozom, 2 kisgyerekem van, 85 ezer a nettóm, persze nem kell megszakadni, de naná, hogy jó pénz a nettó 150!
2015. júl. 27. 12:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!