Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy tehet ilyet egy anya?

Hogy tehet ilyet egy anya?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyet hogyan? Komolyan nem értem. És az ilyen patkányok miatt néztek le engem! Ide amikor leírom hogy 17 évesen szültem, akkoraztán vagyok élősködő szemét meg mittudoménmi. Ha én szar ember vagyok akkor ő mi a franc?????

2015. ápr. 27. 17:49
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Próbálj meg a kérdésre összpontosítani. Menni fog, hajrá :)
2015. ápr. 27. 18:36
 12/20 anonim ***** válasza:
A kérdésed értelmetlen, arra nem lehet koncentrálni.
2015. ápr. 27. 18:37
 13/20 A kérdező kommentje:
Hát akkor miért is kell mindenáron, mindenhol belémkötni?
2015. ápr. 27. 18:39
 14/20 anonim ***** válasza:

Idéztem a válaszodból és egy előző kommentből. MAjd megmagyaráztam, hogy az emberek miért gondolják ezt, és azt is hozzátettem, hogy senki fejéhez nem szoktam ilyet vágni, csak megértem, ha valakinek ez eszébe jut.

Okoska.

2015. ápr. 27. 18:40
 15/20 A kérdező kommentje:
Értem...okoska :)
2015. ápr. 27. 18:42
 16/20 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, attól, h van olyan, aki meg elégeti a gyerekét, ez a te felelőtlenségedet nem kisebbíti.

A te kérdésed most olyan, mintha én véresre verném minden nap a kutyám és azzal mentegetném magam, h belinkelgetnék cikkeket, h "nézzétek, más meg megöli!!"

Attól, h az a lány megölte a gyerekét, te még ugyanúgy semmire szülő 17 éves vagy.

2015. ápr. 27. 21:38
 17/20 A kérdező kommentje:

Nagyon gàz vagy hogy semmit nem tudsz rolam es itt szidsz. Raadasul a kerdesre meg nem tudsz valaszolni. Te is a semmire szultel! Es a pelda amit felhoztal...

Tehat lassan mondom hogy a hulyek megertsek...hogyan tehet valaki ilyet egy artatlan csecsemovel?

2015. ápr. 27. 21:51
 18/20 anonim ***** válasza:

Most komolyan, erre milyen választ vársz??

Beteg ember! Már le lett írva. Elborult az agya. Mert milyen ember az, aki feldarabolja az anyját, vagy megerőszakolja a lányát? Vagy lemészárolja a teljes családot, csak azért mert neki épp úgy tetszett?

Milyen emberek ezek? Válaszolj nekem erre a kérdésre. Hogy tehet valaki ilyen szörnyű dolgot?

Hogy mehet be valaki egy óvodába, hogy aztán ott halomra lőjje a szerencsétlen gyerekeket?

Válaszolj erre a kérdésre és megválaszoltad vele a sajátodat is.

Én nem tudok rá válaszolni. Beteg, sérült elméjű. Pont.

2015. ápr. 27. 22:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Akkor én is még egyszer leírom, hogy a "hülyék is megértsék", mint ahogy azt írtuk az, aki ilyet tesz pszichésen beteg, társadalmi nyomás,szülés utáni hormonális változások miatt egyszerűen ezt az utat látja helyesnek (egyébként az sem derült ki egyáltalán élve született-e a csecsemő).
2015. ápr. 27. 22:10
 20/20 anonim ***** válasza:
90%

Most mit vársz, hogy írjuk le ötvenszer, hogy ez milyen borzasztó, de bezzeg te, te milyen szuper anya vagy, hogy nem tettél ilyet?

Meg az a "hogy tehet ilyet", basszus, ennek a kérdésnek mi értelme van? Milyen választ vársz rá? Hogy tehet ilyet, hát így, szerencsére nem tudom, milyen tudatállapotba kerül ilyenkor valaki, de amint látod, van olyan, aki ilyet tesz, a "hogy"-ra meg nincs válasz.

Ha valóban érdekelne, és nem csak szörnyülködni akarnál, mint valami vénasszony, akkor eleve nem a "hogy", hanem a "miért" érdekelne.

2015. ápr. 27. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!