Hogy tehet ilyet egy anya?
Ilyet hogyan? Komolyan nem értem. És az ilyen patkányok miatt néztek le engem! Ide amikor leírom hogy 17 évesen szültem, akkoraztán vagyok élősködő szemét meg mittudoménmi. Ha én szar ember vagyok akkor ő mi a franc?????
Beteg ember, úgy tehet.
Nem mondom, hogy nem tragikus és szörnyű, de sajnos egész sok ilyen van a világban. Beteg. Nem kell túlgondolni.
Teljesen felesleges párhuzamot vonnod, ezt már leírták előttem.
Ha az embereknek bármi előítélete van a lány anyákkal kapcsolatban, akkor az nem a csecsemőgyilkosok miatt van.
Ez a nő ugyanúgy lehetett volna 40 éves is, teljesen lényegtelen.
Az pedig, hogy a semmire szülsz.. Én alapvetően nem szoktam ilyennel vagdalkozni senkinek, de megértem, ha valakinek megfordul a fejében.
Egy 17 éves lány még tanul és nincs olyan keresete amiből el tudna tartani egy gyereket..még saját magát sem tudja, nemhogy a gyerekét.
Általában. Biztos vannak kivételek, de alapvetően ez a jellemző.
Egy diák, aki tanul, nem dolgozik és kvázi a szüleinek szül. (Amennyiben nem egy 25-30 éves barátja van, aki el tudja tartani őket.)
Ezért nem kell felbosszantanod magad, fogadd el és kész. Aztán majd ha akarsz, akkor rácáfolsz. Hisztizni meg nem kell.
Nem hisztizek. Anyám 10 hetes terhesen kidobott-csakhogy tudj róla... tehát ne mondogasd hogy a szülők nyakára szültem.
Énis elmentem dolgozni meg a férjem is, mostmár saját házunk van, sosem támogatott minket senki. És térjünk vissza a kérdéshez.
Nem érdekel, hogy mi volt. És nem húztam rád ezt a sztereotípiát, csak elmondtam, hogy az emberek miért gondolhatják ezt. Válaszoltam a kérdésed egyik részére.
A másik részére is válaszoltam már.
Én végig a tárgynál maradtam. Nem tudom, hogy milyen választ vársz még, de ha leírod, akkor szívesen visszaböfögöm neked.
#2 #6
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!