Hogy tehet ilyet egy anya? Nem tudom épp ésszel felfogni! Ki kell magamból beszélnem!
Anyósom háziorvosi rendelőben aszisztens. A gyerekorvosi rendelő a ház másik végében van. Rohantak át hozzájuk,hogy menjenek,mert egy apuka összeesett. Átmentek észhez térítették és elmondta,hogy teljesen kikészült kontrollra jöttek,mert a 7 éves kisfiáról kiderült,hogy izomsorvadása van. Biztos,hogy megfog halni.aztán mivel anyóssal ismerősök elmondta neki,hogy az anya ezmiatt elhagyta őket mondván,hogy neki nem kell beteg gyerek,meg nyűg a nyakára. Otthagyta a kisfiút az apjával. Nem hívja nem keresi tudomást se vesz róla. Jah és az hozzátartozik a sztorihoz,hogy nagyon várt gyerek volt. Sokáig próbálkoztak,hogy összejöjjön.
Van egy 3 hós kislányom és a szívem szakad meg,ha belegondolok ebbe a helyzetbe,hogy sose tudnám ezt megtenni se a lányommal,aki a világon a legnagyobb kincsem se a férjemmel.
Szerintetek mi játszódhat le a fejébe?
Én nem is akarom tudni mi játszódhat le a fejébe!
Reméljük csak bepánikolt, s majd észhez tér...
Ismertem egy családot, ahol 2 gyerek volt súlyosan beteg. Az egyik enyhén értelmi fogyatékos, a másik mozgás sérült.
Az anyuka a kisebb1 éves korában eltűnt a gyerekei életéből, az apára hagyva őket.
A nő összeállt egy jómódú férfivel és élte a világát.
tényleg nagyon szomorú és én sem értem, DE nem szabad ítélkézni! szerencsére neked nincs beteg gyereked, így nem tudhatod i lehet a nő lelkében!
barátnőmnek beteg babája született, évek óta ő az élete, a nap 24 órájában ápolja, mert sajnos nagyon súlyos fogyatékos, enni, mozogni se tud egyedül, pedig már nagy.
látom rajta, hogy tönkrement, megszűnt létezni, nincs élete, küzdelem, szomorúság a mindennapjai.
őszintén, én megérteném ha eltűnne egy időre... :(
Lehet hogy a mas gyereke nem beteg, nem kenyszerul hamarosan toloszekbe es nem kell vegigneznie a haldoklasat. Nem vagyunk egyformak. Van, aki kepes beteg gyereket nevelni, van aki nem. Aki nem kepes ra, az jobb is, ha tovabball, akkor a gyereknek is lehetosege van ra, hogy olyan emberek vegyek korul, akik megfeleloen tudjak gondozni.
Itelkezes, amit csinalsz. Nem tudhatod, hogy te mit tennel a helyeben, amig elesben elo nem all az adott helyzet. Nekem volt olyan ismerosom, aki azt mondta, soha nem vallalna fogyatekos gyereket - aztan amikor az ultrahangon kiderult, hogy vegtaghianyos a kicsi ledobbent egy picit, aztan minden ment tovabb. A gyerek azota mar 4 eves, egy karja van, de nagyon nem zavarja - ahogy anyukat sem, aki boldog a kislanyaval. De olyat is hallottam, amikor a par evekig probalkozott, aztan vegre lombik programmal teherbe esett a no, aki nem volt hajlando genetikai tesztre, mert ugyis megtartja a babat- aztan ott hagytak a korhazban, mert Down koros....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!