Hogy tehet ilyet egy anya? Gyengébb idegzetüek, ne olvassatok el!
volt már ilyen a discoveryn régen az volt a lényeg hogy az anya csak a terhességet szerette és megrémült a felelősségtől ami a neveléssel jár..
őt halálra itélték bár asszem öt gyermekét ölte meg.
én visszahoznám a guillotine-t és lefejezném..- már ha sárközy helyében lennék.
sajnos nem ez az első...
Viszont mindig csodálkozom hogy a körülötte lévők soha semmit nem vesznek észre. Elképzelhető hogy depressziós volt. Persze ez akkor sem mentség!
ez betegség!!! épelméjű nő ilyet nem csinál, az ösztönök is azt diktálják, hogy gondozd az utódodat!
egyébként egy lány felettem járt egy évvel középsuliban, és úgy ment szülni a húsvéti szünetben, hogy senki, semmit nem sejtett arról, hogy terhes! volt pocakja persze, de nem tűnt terhespocaknak, a hízását valami pajzsmirigy-problémára fogta. a szilvesztert végigbulizta simán... szóval van olyan, hogy nem veszik észre. na de hogy a férje??? gondolom éltek szexuális életet, ha már lett ennyi gyerek, akkor viszont hogy kerülhette el a figyelmét???
En is olvastam,el is sirtam magam.
Nemet o.-ba meg egy no 3-at viragcserepbe 2-ot meg lefagyasztott....szerintem is betegseg,ilyet normalois ember nem csinal :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!