Járhat melegítő nadrágban a gyerek iskolába? Kisiskolás, vagyis alsóban.
Sajnos(?) a fiam utálja a farmer, a kord és a vászonnadrágot is, mert nem tud bennük szabadon mozogni (mondjuk ezt tökéletesen megértem).
Minden délután kint vannak 2-3 órát az udvaron, ahol fociznak, mászókáznak stb, ide lenne jó a melegítőnaci.
Szerinte nincs idő arra, hogy átvegye a nadrágot, tehát az sem megoldás, hogy reggel bemegy farmerban és ebéd után átöltözik.
Sok gyereket látok melegítőben, meg még nem is szóltak miatta, csak egy másik kérdés kapcsán gondolkodtam el.
Pont erre gondoltam valamelyik nap, hogy milyen rossz kisfiús anyukáknak emiatt, hogy vagy szépen (farmer) öltözteti a gyereket, vagy kényelmesen (macinaci). Pl lányoknál simán szép és csini egy szíves leggings, vagy harisnya egy hosszabb felsővel vagy ruhácskával. Kényelmes is, csini is. De a fiúknál tényleg más :(
Szerintem csak az lenne a megoldás, hogy vegye át mikor kimegy, miért nincs idő? Mennyi idő átvenni egy nadrágot? 1 perc? Vagy mostmár jön a jóidő, vehet a farmer alá egy kis rövidgagyót, és akkor csak leveszi a farmert és mehet is.
Vagy vegyél neki egy kicsit elegánsabb macinacit, nem pókembereset meg ehez hasonló gagyikat, hanem valami egyszerű, egyszínű nacit és hozzá egy szebb pólót, úgy sokkal jobban fog kinézni, mint az átlag magyar gyerekek nagyrésze.
4 gyerekem van, van közöttük nagy mozgásigényű (3 a 4-ből), mielőtt az lenne a vád, hogy úgysem értem a problémát.
Sohasem ment egyik sem melegítőben iskolába! Sőt, oviba sem. Voltak nekik gumis derekú farmerjaik, kényelmesek, puhák, amíg kicsik voltak, abban voltak oviban, iskolában.
Sőt, hallottam már olyat is a 4-es lányomtól, hogy azt tárgyalták a barátnői, milyen ciki, hogy XY mindig "macinaciban" jön iskolába. Nem elkényeztetett, sznob gyerekek járnak a suliba, ennek ellenére náluk pl. ez már alsóban ciki volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!