Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után lassan 2 évvel...

Szülés után lassan 2 évvel vagyok de nem megy le a hasam? KÉPEK

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Sport és diéta hatására sem változik. a harmadik gyereket lassan 2 éve szültem. Más is járt így? Utálom hogy mindig terhesnek néznek.

2015. ápr. 16. 18:43
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
96%

Milyen sportot űzöl és milyen intenzitással/ rendszerességgel? Miket eszel?

Egyébként megértelek, tényleg nagyon rossz lehet..hogy őszinte legyek én is terhesnek néztelek volna.. (bocsi)

2015. ápr. 16. 18:47
 2/31 A kérdező kommentje:
Heti 6x hasaztam a haspadon meg Rékáztam meg mindent kipróbáltam. Napi 1500kcal-os volt az étrendem, szedtem a fehérjeportól elkezdve a karnitinig mindent. Mostmár egyáltalán nem mozgok pluszba és nem figyelek a kajára, mert nincs értelme.
2015. ápr. 16. 18:58
 3/31 anonim ***** válasza:
61%
Megfelelő sport és diéta mellett nincs olyan, hogy két év alatt semmit nem változik a hasad, tehát vagy sürgősen felkeresnék egy orvost, mert lehet valami gond van, vagy pedig átgondololnám biztos megfelelő-e a jelenlegi életmódom... Az a baj nem írtad hogy eszel, mit sportolsz, így nem lehet megmondani mi lehet a gond.
2015. ápr. 16. 18:59
 4/31 A kérdező kommentje:
Fél évig betartottam mindent, de nem történt semmi sajnos.
2015. ápr. 16. 19:01
 5/31 A kérdező kommentje:
Egyébként pajzsmirigy túlműködésem van.
2015. ápr. 16. 19:01
 6/31 anonim ***** válasza:
100%

Lehet szétnyílt hasizom. Ha arra nem gyógytornát alkalmaztál, hanem simán ráedzettél, akkor valószínűleg konzerváltad. Ebben az esetben már csak sebész tudja összevarrni a széthúzódott izmokat.

A tested többi része nem látszik, lehet simán túlsúly, van, aki hasra hízik.

A hasfal hol van? Mekkora a zsírréteg rajta? Ez nem derül ki a képről.

2015. ápr. 16. 19:02
 7/31 A kérdező kommentje:
Nincs rajta sok zsír, inkább a bőr nyúlt ki.
2015. ápr. 16. 19:03
 8/31 anonim ***** válasza:

Én is inkább a dokihoz mennék, mert így elsőre nekem olyan mintha nem húzódott volna vissza megfelelően a méhed és a hasizmod és akkor hiába csinálsz bármit a hasad nem fog változni.

A pajzsmirigyedre szedsz valamit, mert ugye az is közrejátszhat.

2015. ápr. 16. 19:04
 9/31 anonim ***** válasza:

Közben írtál, bocsi, a kalóriaszámlálás önmagában nem ér semmit, nem mindegy ugyanis mivel viszed be azt az 1500 kalóriát, miket eszel/iszol egy nap?

Mozgásnál önmagában a haspadozás szintén nem elég, a tornát milyen rendszeresen mennyi időtartamban csináltad? Ahhoz, hogy látványos eredményt elérjél kell kardio edzés és mellette súlyzós edzés is - nemcsak hasra.

2015. ápr. 16. 19:04
 10/31 A kérdező kommentje:
Elvileg a pajzsmirigy kezelve van, de majd most megyek vizsgálatra, mert eléggé ingadoznak az értékeim. A méhem visszahúzódott szülés után, voltam azóta párszor dokinál, illetve volt egy vetélésem 1 éve az után is minden oké volt a méhemmel, nem kellett kitisztani sem.
2015. ápr. 16. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!