Szülés után lassan 2 évvel vagyok de nem megy le a hasam? KÉPEK
Sport és diéta hatására sem változik. a harmadik gyereket lassan 2 éve szültem. Más is járt így? Utálom hogy mindig terhesnek néznek.
Milyen sportot űzöl és milyen intenzitással/ rendszerességgel? Miket eszel?
Egyébként megértelek, tényleg nagyon rossz lehet..hogy őszinte legyek én is terhesnek néztelek volna.. (bocsi)
Lehet szétnyílt hasizom. Ha arra nem gyógytornát alkalmaztál, hanem simán ráedzettél, akkor valószínűleg konzerváltad. Ebben az esetben már csak sebész tudja összevarrni a széthúzódott izmokat.
A tested többi része nem látszik, lehet simán túlsúly, van, aki hasra hízik.
A hasfal hol van? Mekkora a zsírréteg rajta? Ez nem derül ki a képről.
Én is inkább a dokihoz mennék, mert így elsőre nekem olyan mintha nem húzódott volna vissza megfelelően a méhed és a hasizmod és akkor hiába csinálsz bármit a hasad nem fog változni.
A pajzsmirigyedre szedsz valamit, mert ugye az is közrejátszhat.
Közben írtál, bocsi, a kalóriaszámlálás önmagában nem ér semmit, nem mindegy ugyanis mivel viszed be azt az 1500 kalóriát, miket eszel/iszol egy nap?
Mozgásnál önmagában a haspadozás szintén nem elég, a tornát milyen rendszeresen mennyi időtartamban csináltad? Ahhoz, hogy látványos eredményt elérjél kell kardio edzés és mellette súlyzós edzés is - nemcsak hasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!