Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után lassan 2 évvel...

Szülés után lassan 2 évvel vagyok de nem megy le a hasam? KÉPEK

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Sport és diéta hatására sem változik. a harmadik gyereket lassan 2 éve szültem. Más is járt így? Utálom hogy mindig terhesnek néznek.

2015. ápr. 16. 18:43
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Ja igen súlyzós edzés is volt, igaz nem olyan nagy súllyal, mert csak 3 kilós kettlebellel nyomtam :D

Igazábol általában reggel tojást ettem, tizórai valami gyümi, ebéd csirkemell zöldségekkel, uzsira fehérjepor, vacsira általában túrót ettem.

2015. ápr. 16. 19:11
 12/31 A kérdező kommentje:
Hát a napi sport az 1-1,5 óra volt, plusz ugye amit a 3 gyerekkel futkozom itthon :)
2015. ápr. 16. 19:12
 13/31 anonim ***** válasza:
ezért nem szabad szulés után rendes edzest vegezni...pláne nem hasizom gyakorlatot, mert sokszor sajnos visszájára fordul a dolog
2015. ápr. 16. 19:41
 14/31 anonim ***** válasza:
Megnéztem a képeket, sajnos segíteni nem tudok, de sajnálom. Én még előtte vagyok. Most vagyok 7 hónapos terhes és pont ilyen a hasam :)
2015. ápr. 16. 20:34
 15/31 anonim ***** válasza:
Ekkora gondom nincs, de én is küzdök a hasammal. Mindig úgy gondoltam, hogy a reggelire a tojás az oké, meg tulajdonképpen egészséges, én is mozgok, amennyit tudok, már tényleg folyton éhes voltam, de a hasam meg se mozdult. Ami változást hozott, az a reggeli lecserélése tojásról joghurt-műzlire. Pár hét alatt megszoktam, pedig mindig a reggeli volt nálam a főkaja. Nem tudom nálad segítene-e, de egy próbát megér!
2015. ápr. 16. 20:46
 16/31 anonim ***** válasza:
21%
Ja, és szerintem a tízórait és uzsit hagyd ki, nincs rá szüksége egy felnőtt embernek.
2015. ápr. 16. 20:47
 17/31 anonim ***** válasza:
Ugyan en most varom a 3. Babat de a masodik utan pont ilyen volt a hasam. En a cukorbetegeknek eloirt dietat (160ch) csinaltam. Dietetikus segitett heti etrendet csinalni es minden masnap tornaztam. Heti 1 uszas 1 kocogas valtogatva gyors gyaloglassal es egy zumba itthon. Szepen feszesedtem es 9-10 honap utan mar tenyleg eszrevette mindenki a valtozast. Nem magat csak a fogyast, hanem feszes es fitt voltam. A hasam meg mindig nagyobb (most persze hogy az 30 hetes kismamakent) mint szeretnem, de nem erzem mar, hogy zsak ruhakat kell huznom. Kivancsi vagyok most mi lesz, mennyire marad nagy a hasam. Drukkolok es kitartas. Ne add fel! Kell ido a testednek.
2015. ápr. 16. 21:01
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Először is doki...nézesd meg belgyógyásszal a hasfalat mert lehet, hogy szétnyílt. Ez esetben gyógytorna utána műtét.

Rakasd rendbe a pajzsmirigyed ha mégsem volna oké.

Aztán ha ezek rendbe vannak keress fel egy diadetikust aki segít megfelelő étrend kialakításában és ehhez szigorúan tartsd magad!

Ha ezzel is megvagy menj el edzőhöz pár alkalomra aki összeállít a betegségeidhez és az igényeidhez egy ütős edzéstervet.

Fehérjeport meg egyebeket magadtól ne kezd el enni mert minden stádiumba minden mozgáshoz más más cucc dukál!

A 3 kilós szarokat dobd ki! 3 kilóval csak a Rubint Réka bohóckodik a képernyőn a valóságba meg 33 kilóval tolja ugyhogy parasztvakítás úgy ahogy van!

Csinálj előtte utána fotót magadnak és soha ne felejtsd el, hogy a fitt mami 70%ban a konyhapulton készül.

2015. ápr. 16. 21:13
 19/31 anonim ***** válasza:

Érdekes amit írsz, mert én is pajzsmirigy betegségben szenvedek és a túlműködés az fogyást okoz. Az alulműködéstől hízol csak. Szóval ha túlműködik tényleg és így ilyen a hasad, akkor valami más gáz van.

Vagy lehet amikor utoljára nézték épp túlműködött és azóta alulműködik. Van ilyen betegség, Hashimoto theoryditis a neve, az elején még túlműködik, majd a végén stabil alulműködésbe áll. Onnan tudom, hogy nekem is ez a betegségem van :) Olvass utána és kérd meg az orvosod, hogy anti TPO-t is nézzenek a vérben, mert abból derül ki ha Hashimoto-s vagy.

Kitartást, ne keseredj el, harcolj ha kell a dokikkal hogy igen is derítsék ki mi a baj, mert ha semmilyen diéta és sport mellett sem fogysz egy dekát sem az egészségügyi probléma.

2015. ápr. 17. 11:46
 20/31 mincayani ***** válasza:
Nekem ennel durvább,szintén pajzsmirigy alulműkődésem van,de a gyógyszertől máshova is rengeteget hiztam,igy abbahagytam.Nekünk azóta ez a fogamzásgátlásunk egyuttal,mert az antibébitől még nagyobb darab lennék...Ha neked nincs ilyen gondod és belgyógyász látott,menj el a nögyógyhoz is,mert nem biztos hogy nem ciszta v. Vmi még durvább...nem akarlak riogatni,de nekem nem sima hasi hízást mutat.
2015. ápr. 18. 12:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!