Szülés után lassan 2 évvel vagyok de nem megy le a hasam? KÉPEK
Sport és diéta hatására sem változik. a harmadik gyereket lassan 2 éve szültem. Más is járt így? Utálom hogy mindig terhesnek néznek.
Ja igen súlyzós edzés is volt, igaz nem olyan nagy súllyal, mert csak 3 kilós kettlebellel nyomtam :D
Igazábol általában reggel tojást ettem, tizórai valami gyümi, ebéd csirkemell zöldségekkel, uzsira fehérjepor, vacsira általában túrót ettem.
Először is doki...nézesd meg belgyógyásszal a hasfalat mert lehet, hogy szétnyílt. Ez esetben gyógytorna utána műtét.
Rakasd rendbe a pajzsmirigyed ha mégsem volna oké.
Aztán ha ezek rendbe vannak keress fel egy diadetikust aki segít megfelelő étrend kialakításában és ehhez szigorúan tartsd magad!
Ha ezzel is megvagy menj el edzőhöz pár alkalomra aki összeállít a betegségeidhez és az igényeidhez egy ütős edzéstervet.
Fehérjeport meg egyebeket magadtól ne kezd el enni mert minden stádiumba minden mozgáshoz más más cucc dukál!
A 3 kilós szarokat dobd ki! 3 kilóval csak a Rubint Réka bohóckodik a képernyőn a valóságba meg 33 kilóval tolja ugyhogy parasztvakítás úgy ahogy van!
Csinálj előtte utána fotót magadnak és soha ne felejtsd el, hogy a fitt mami 70%ban a konyhapulton készül.
Érdekes amit írsz, mert én is pajzsmirigy betegségben szenvedek és a túlműködés az fogyást okoz. Az alulműködéstől hízol csak. Szóval ha túlműködik tényleg és így ilyen a hasad, akkor valami más gáz van.
Vagy lehet amikor utoljára nézték épp túlműködött és azóta alulműködik. Van ilyen betegség, Hashimoto theoryditis a neve, az elején még túlműködik, majd a végén stabil alulműködésbe áll. Onnan tudom, hogy nekem is ez a betegségem van :) Olvass utána és kérd meg az orvosod, hogy anti TPO-t is nézzenek a vérben, mert abból derül ki ha Hashimoto-s vagy.
Kitartást, ne keseredj el, harcolj ha kell a dokikkal hogy igen is derítsék ki mi a baj, mert ha semmilyen diéta és sport mellett sem fogysz egy dekát sem az egészségügyi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!