Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mi bajom van? Lassan 3 hónapja...

Mi bajom van? Lassan 3 hónapja hogy szültem és kb olyan érzelemingadozásaim vannak mint szülés után.

Figyelt kérdés
Egyik pillanatban sírni tudnék, kis dolgokon, de van olyan is, hogy felhúzom magam...igyekszek kiegyensúlyozott és nyugodt lenni, mert tudom, hogy ez a legjobb a kisfiamnak...és jó anyukája szeretnék lenni, csak néha mikor fáradtabb vagyok hajlamos vagyok türelmetlen lenni, de hamar lenyugtatom magam, csak akkor olyan lelkiismeret furdalásom van...jó anya szeretnék lenni...
2011. jan. 7. 17:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi,ez majd rendeződik.Maga a szülés is "megvisel"érzelmileg,pláne,ha nehéz szülés volt és hát a hormonok...húúú:)

Ez egy teljesen új helyzet,hogy anyuka lettél,ott a bébi,közben nő maradni és még sorolhatnám.Ne várj magadtól túl sokat!Élvezd az anyaságot,a mosogatás várhat.Ezt azért mertem írni(mosogatást),mert én is beleestem ebbe a "gödörbe".Egyébként pedig mindenkiben van egy kicsi feszültség mindig...attól még jó anyuka vagy:)

Pihenj sokat és gügyögj a pici fiadnak és a párodat is szeretgesd meg.Néha csinálj egy anyuka napot,amikor barátnőkkel csevegsz,éppen az nap ne főzz.Arra legyen gondod előtte lévő nap,jó a másnapos kaja is.

Szóval nyugi!

2011. jan. 8. 08:45
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. jan. 8. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!