Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés után lassan 2 évvel...

Szülés után lassan 2 évvel vagyok de nem megy le a hasam? KÉPEK

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

Sport és diéta hatására sem változik. a harmadik gyereket lassan 2 éve szültem. Más is járt így? Utálom hogy mindig terhesnek néznek.

2015. ápr. 16. 18:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
EZ durva. Félidős vagyok a harmadikkal és most ekkora és ilyen a hasam, úgy, hogy most a legnagyobb. Nagyon sajnálom. Nem hagynám annyiban a dolgot, addig mennék, még ki nem derül miért nem megy le, bár ez, gondolom három gyerek mellett nem is olyan egyszerű.
2015. ápr. 18. 13:37
 22/31 anonim ***** válasza:
63%

Ne haragudj meg, de nem csak a hasad nagy, hanem a fenekedből, combodból ami látszik, az se kicsi. Hány kg vagy a magasságodhoz?

Szerintem alapjaiban rossz, amit csinálsz. Fogyáshoz minimális szénhidrátbevitel a fontos, és sokkal inkább a kardio edzés. Ennyi fehérjével tömegnövelést szoktak, ergo ne csodálkozz, ha még mindig nagydarab vagy. Hasizmod milyen állapotban volt a gyerekek előtt?

Azért kérdezem, mert nekem pl volt egy alap edzettségem, a második gyerek után lógott a hasam és nagy belem is volt, majd a harmadik után minden különösebb erőfeszítés nélkül lement minden, és jobban látszik a hasizmom, mint az első terhesség előtt. Előttem az egyik válaszoló jól írta, hormonokat kell rendbe tenni, dietetikus, személyi edző. Sok sikert, kitartást!

2015. ápr. 18. 17:47
 23/31 anonim ***** válasza:
Hú,ez tényleg durva!Én azt hittem,hogy babát vársz(nekem a 3. terhességemkor a 6.-7. hónapban volt ekkora a hasam).....az,hogy sport és diéta hatására se változik,valami komolyabb problémát sejtet.Nem vált szét a hasizmod?Ne hagyd Magad,mindenképpen derítsd ki az okát!
2015. ápr. 18. 18:20
 24/31 anonim ***** válasza:
Én is úgy látom, ahogy az utolsó előtti, az ujjaidon is látszik, hogy nem vagy azért nádszál vékony. Viszont, ha mindenhol van felesleged, akkor ez a has is "normális".
2015. ápr. 19. 15:27
 25/31 anonim válasza:
szerintem neked valami vízhajtó/salaktalanító cucc kéne. szerintem az ott nem zsír hanem felgyűlemlett izé
2015. ápr. 19. 20:02
 26/31 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2015. ápr. 19. 20:05
 27/31 anonim ***** válasza:
Hány cmés hány kg vagy, ha megkérdezhetem?
2015. ápr. 20. 09:48
 28/31 A kérdező kommentje:
Bocsi, nemfigyeltem hogy már kérdezted. 156cm és 80kg :/
2015. ápr. 20. 14:42
 29/31 anonim ***** válasza:
Amikor a kép készült, akkor is ennyi voltál? Mert akkor nem értem, hogy mi a problémád a hasaddal. Én 165cm vagyok és 62kg. 2 gyereket szültem és eléggé látszik a hasamon. Nem hiszem, hogy lesz még olyan, mint régen volt. 25kg-t szerintem minimum le kellene adnod ahhoz, hogy lásd, mennyire megy vissza a hasad.
2015. ápr. 20. 15:06
 30/31 A kérdező kommentje:
Igen, ezek friss képek. Talán félreértettél vagy nemtudom, mert én nem írtam olyat hogy vékony vagyok. És nyilván fogynom kéne nem is keveset, csak az a gond hogy nem megy. Ezért a kérdés.. :)
2015. ápr. 20. 15:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!