Szülés után lassan 2 évvel vagyok de nem megy le a hasam? KÉPEK
Sport és diéta hatására sem változik. a harmadik gyereket lassan 2 éve szültem. Más is járt így? Utálom hogy mindig terhesnek néznek.
Ne haragudj meg, de nem csak a hasad nagy, hanem a fenekedből, combodból ami látszik, az se kicsi. Hány kg vagy a magasságodhoz?
Szerintem alapjaiban rossz, amit csinálsz. Fogyáshoz minimális szénhidrátbevitel a fontos, és sokkal inkább a kardio edzés. Ennyi fehérjével tömegnövelést szoktak, ergo ne csodálkozz, ha még mindig nagydarab vagy. Hasizmod milyen állapotban volt a gyerekek előtt?
Azért kérdezem, mert nekem pl volt egy alap edzettségem, a második gyerek után lógott a hasam és nagy belem is volt, majd a harmadik után minden különösebb erőfeszítés nélkül lement minden, és jobban látszik a hasizmom, mint az első terhesség előtt. Előttem az egyik válaszoló jól írta, hormonokat kell rendbe tenni, dietetikus, személyi edző. Sok sikert, kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!