Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Vannak viták pároddal a...

Vannak viták pároddal a gyermek nevelés miatt? - én úgy érzem totál kiábrándulok belőle.

Figyelt kérdés
Annyira el vagyok keseredve, azt érzem, hogy teljesen kiábrándulok páromból amiatt, ahogyan a gyerekekkel viselkedik néha... - nem kell durva dolgokra gondolni, nem bántja őket, de egyszerűen nem tudom elviselni, hogy 5 perccel azután hogy haza ér, ha pl. hisztizik a lányom ( 4 éves lesz, tombol a hiszti időszak) meg sem próbálja kezelni a helyzetet, rámordul, hogy azonnal hagyja abba, stb... nyilván ettől aztán abba hagyja... rengetegszer próbáltam ár beszélni vele erről, hogy ez nem segít, utána meg csodálkozik ha a kislány elutasítja, nem ad puszit neki... nyilván nekem is el fogy a türelmem, de ő hazaér, s biztos hogy 15 percen belül már "összeveszik" a gyerekkel, ettől a falra mászom, komolyan szó szerint megy össze a szememben, hogy egy erős, céltudatos , sikeres férfi nem bír mit kezdeni a helyzettel, csak üvöltözik, szidja a gyereket... és persze ilyenkor engem is, hogy talán meg kellene nevelni, stb... amivel meg aztán főleg bánt, mert a lelkem kiteszem a gyerekekért, hogy ő nyugodtan dolgozhasson , élhessen a hobbijának... ááá most teljesen el vagyok keseredve... tudom ,hogy durva, de megvetem őt emiatt!
2015. ápr. 15. 10:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
2015. ápr. 15. 18:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig.

Az én apám ugyan ilyen volt. Ma már 24 éves elmúltam, de még mindig bennem van a távolságtartás felé. Ölelni kb 10-12 éve öleltem meg, mikor majdnem meghalt, és utána hazajött a kórházból. Puszit meg szülinap-névnapkor. Ennyi. Tudom, hogy szeret, de valahogy benne van ez még mindig. Ez nyugodtan megmutathatod a párodnak is, higgye el, hogy ő nem akar ilyen lenni.

2015. ápr. 15. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!