Vannak viták pároddal a gyermek nevelés miatt? - én úgy érzem totál kiábrándulok belőle.
Vannak ilyen férfiak.
Az én férjem falra mászik a gyereksírástól, és nem is tűri a 2 éves fiunktól sem.
Amúgy imádja, de ha sírás van... Vagy bezavarja a szobájába, és rácsukja az ajtót, vagy kimegy a garázsba, de előtte odaböki nekem: "Csinálj vele valamit"...
De nálunk mivel mindketten dolgozunk, vannak apás napok is, amikor ők vannak otthon kettesben. Eddig még túlélték egymást, szóval nagy baj nincs.
A gyereknevelést meg kell egymással beszélnetek, ha nem megy, akkor ott baj lesz hosszútávon.
Már volt hasonló kérdés mostanában.
Azt kéne megértetni a férjeddel, hogy ne várjon el olyat egy 4 éves kisgyerektől, amire maga sem képes. Ő felnőttként nem tudja kontrollálni magát, mert a rákiabálás erre utal.
Elhiszem, hogy fáradt, amikor hazaér. De nyilván a kisgyerek is nyűgös. És ő a gyerek! A férj meg viselkedjen felnőttként, hiszen ő vállalta a gyereket. És igen, a gyerekek hisztiznek, sírnak és még nagyon sok mindent csinálnak, ami nem biztos, hogy kellemes.
Nem olvastam a hasonló kérdést , majd rákeresek....
Kedves 6-os válaszoló! - nagyon jól leírtad, amit én is érzek, hogy ő a felnőtt, s vállalta a gyerekeket, de ha ő sem tudja fékezni az indulatait, akkor miért várja el egy 4 és 2,5 évestől? Kérdezte a 7-es válaszoló is, hogy beszélünk-e erről? - próbáltam már sokszor megbeszélni, akkor látszólag megérti mit szeretnék, de nem változik semmi... :( irreális elvárásai vannak, s ha beszélgetünk, s néhány dolgot elmagyarázok, akkor helyesel, és egyet ért, de aztán... annyira félek, hogy rossz kapcsolata lesz a gyerekeknek az apjukkal, hogy félni-szorongani fognak... nincs ennél fájóbb egy anyának szerintem! Sajnos a páromnak rossz gyerek kora volt, az apja bántalmazta az anyukáját, néha őket is, mindig azt mondja nem akar olyan lenni, de ezekkel a dühkitöréseivel sokszor azt érzem arra tart... és nem értem miért? miért nem tud uralkodni magán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!