Mit tennetek ha hármas ikreket varnatok és már lenne egy gyereketek?
Figyelt kérdés
Az anyagi helyzet miatt nem volt ennyi gyerek tervezve csak kettő, de négy gyerek normális felneveleset, hogy lehet megoldani ha sem anyagilag, sem mashogy nem volt ez tervben?2015. ápr. 14. 15:44
11/11 anonim válasza:
sokkot kapnék az biztos, de utána meg nagyon boldog lennék és mindent végiggondolnék, és megoldanék a férjemmel együtt.
Nálunk sok iker van a családban, többek között én is. 3gyerekünk van, de mindig izgultam az első vizsgálaton, hogy vajon ikrek lesznek-e? Leginkább a harmadiknál imádkoztam, hogy csak most ne!! :)) Örülök, hogy csak 1-1gyerek volt- de ha többen lettek volna azt is megoldottam volna. Inkább a terhesség és szülés kockázatától féltem én- nálunk az anyagiak adottak lettek volna még akkor is, ha harmadjára jöttek volta 2-3as ikrek. :)
gratulálok Nektek egyébként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!