Mit tennétek ha úgy tűnne az egyik gyereketek nem hasonlítana rátok?
Ez most komoly?
Képzeld az én lányom SEMENNYIRE SEM hasonlít rám, de tényleg! Mindenki megdöbben mikor ránk néz:)De az enyém mert én szültem:) Szóval az, hogy nem hasonlít Rád az egy dolog, a genetika egy másik.Nézz utána.
32/N
A genetika változatos tud lenni.
Ha nem hagy a kétség, úgy tudom, vannak magánlaborok, ahol csinálnak dns vizsgálatot, bár biztos borsos áron.
De biztos van más okod is, hogy gyanakodsz, nem csak a hasonlóság hiánya...
Volt gond a kapcsolatotokban? Van okod kételkedni? Hát, én eléggé kiakadnék, ha a férjem ilyeneket kérdezne, pedig a lányom olyan, mintha engem klónoztak volna, rá kicsit sem hasonlít. Azt mondják, hogy a gyerek hetedíziglen visszaüthet, szóval lehet, hogy az ük-ük-ükapádra hasonlít.
Azt meg, hogy elcserélték, verd ki a fejedből, most már nagyon vigyáznak az ilyenre, még a szülőszobán rákerül a karszalag a gyerekre.
Genetika.
Mi 4-en vagyunk testvérek. Ebből hárman valamelyik szülőre hasonlítunk, 1 pedig a néhai anyai nagyapánkra. De csak mikor felnőtt lett szembetűnő a hasonlóság,mind testalkatra,mint máshogy.
Bár,nekem eszembe nem jutott megcsalni a Páromat,de ha ezt gyanítaná,akkor azt szeretném,hogy rákérdezzen.
Apasági vizsgálatra viheted,igaz,tudtommal fizetős,de ott legalább megbizonyosodhatsz,hogy jól gyanítod e,vagy nem.
Kívánom,hogy a Tiéd legyen,és hogy ne menjen a bizalmatlanságod a kapcsolat rovására!!!
Üdv:3lányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!