Mit tennétek ha úgy tűnne az egyik gyereketek nem hasonlítana rátok?
Képzeld a lányunk kicsi én lett. Egyedül a lábkörmeinek a formája az apjáé...
Azon túl, olyan, mintha klónoztak volna.
A fiam meg kb, mintha az apai nagyapát klónozták volna.
Nézz össze kisgyerekkori képeket, esetleg nagy családi albumot, ha van olyanotok... Aztán ha tényleg senkihez se passzol a kölök, akkor dns-teszt. Esetleg vallatás asszony részéről...
Nalunk a fiunk az apja hasonmasa. Dobbenetes a hasonlosag. Ram egyeltalan nem hasonlit persze tudom,hogy en vagyok az anyja :)
A barataink azzal szoktak piszkalni,hogy nekem kene dns tesztet csinaltatni nem az apjanak :D
Ja es mi is 5-en vagyunk testverek. Nem hasonlitunk egymasra.
A noverem a szuleim kevereke, en a ket nagymamamra hasonlitok(szuleimre nem), az ocsem teljesen ugy nez ki mint apam occse(pedig tuti Apatol van :D) , a hugom nem hasonlit senkire O egy teljesen kulon egyen,bar most mar 18 eves es egyesek szerint egyre jobban hasonlit ram (sztem nem). Es a legkisebb hugom O tisztara az Apukankra hasonlit.
Na,alaposan szemügyre vettem a lányaimat!
Az első kicsinek kiköpött apja!
A második eleinte kiköpött én,majd a nővérére kezdett hasonlítani,most mindre azt mondják,hogy "tiszta apja"- pedig csak a hajszín-sűrűség és a szemük és a pisze orruk az egyforma a lányoknak,se a testalkat,se más hasonlóságot nem találni.
A harmadik eleinte senkire nem hasonlított,most azt mondják- én nem látom!- hogy a 3 gyerek le sem tagadhatná,hogy testvérek,kiköpött apjuk! Hát,most vagy én vagyok nagyon vaksi,vagy más,de én nem látom,csak azt,hogy mind a 3-nak pisze orra van,kék szeme és selejtes haja. A középsőnek nagyon lapát füle,a kicsinek közepesen lapát,csak a nagynak nem áll el! Testalkatra is egészen mások! Az egyik soványabb,a másik dundibb,a harmadik a kettő közt.
Pedig egy apától vannak!
Üdv:3lányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!