Oda adnátok a 3 éves gyereketeket az anyósnak, hogy elvigye nyaralni amerikába?
Dehogy lakunk.
De nem messze...nem elég messze egymástól :-)
Engem már megköveztek itt, mert 1,5 éves fiam 2 hetet volt a mamánál, majd 2 évesen 1 hetet.
130 km-re lakunk egymástól, anyósom-apósom fiatal, energikus, és imádják az unokát. Szóval úgy le volt foglalva a fiam, hogy nem tudom, volt-e ideje hiányolni minket.
De! Minden nap beszéltünk skype-on, és tudtam, hogy ha bármi történne, vágódok be a kocsiba, és max 2 órán belül ott vagyok!!!
Külföldre tuti nem engedném! Főleg, hogy anyósod nem is beszél angolul! Mondd meg neki, hogy majd évek múlva elviheti, most nem!
A hideg kiráz az ilyen anyóstól...
Nem engedném amúgy én sem.
Azért azzal vitatkoznék, h a 3 éves úgyse fog emlékezni semmire. Dehogynem. Mi elég sokat mászkálunk a két gyerekkel, a kicsi majdnem ennyi idős, rengeteg dolgora emlékszik 1 évvel ezelőttről pl.
Más kérdés, h a világ másik oldalára biztosan nem engedném el a gyereket. Belföld, 1 hétre igen, vagy olyan helyre, ami fél nap alatt elérhető autóval. De ez egy kicsit nagy távolság. Miért akar kimenni anyósod? Nyaralni vagy rokonlátogatni? Ha amúgy sem tud angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!