Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » Ti elengednétek a gyereketeket...

Ti elengednétek a gyereketeket 18 évesen 1 max.2 napra Amerikába?

Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 11:56
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen már az ő döntése, szóval igen. De ki megy 1-2 napra Amerikába? Felszáll a repcsire megérkezik, aztán kimegy a terminálból becsekkol és indul vissza?

Hacsak nem üzelti útra megy, nagy valószínűsséggel jól kifogják kérdezni a reptéren, ritka, hogy valaki 1 napra menjen turistának Európából Amerikába.

2013. júl. 23. 11:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

18 évesen persze, mondjuk azért lecsekkolnám hogy hová, hol fog lakni, hogy biztonságban érezzem. (tehát ismerősökhöz simán)

Viszont 1-2 napra minek menni??? A repülőút oda több órás.

Nem írtad el, hogy 1-2 hétre? Mert 1 hétnél kevesebb időre nem nagyon érdemes menni.

2013. júl. 23. 12:27
 3/10 anonim válasza:
100%

Az én fiam nemrég töltötte be a 18-at, én szívesen engedném, csak lenne rá lehetősége.16 évesen már repült egyedül Szicíliába.

A tied gondolom nem egyedül menne, vagy ha igen, nem minden szervezés nélkül és legalább makog angolul.

2013. júl. 23. 12:29
 4/10 anonim válasza:
88%
1 vagy 2 napra nem is mennék :D
2013. júl. 23. 12:51
 5/10 anonim ***** válasza:
80%
Megkérdezhetem hogy milyen alkalomból megy 1-2 napra valaki Amerikába? Én elengedném, de attól is függ, hogy milyen alkalomból megy...
2013. júl. 23. 13:44
 6/10 anonim ***** válasza:

Az 1-2 napból legalább 1-et társalogni fog valakivel,hogy milyen okból ment Európából ilyen rövid időre Amerikába.Elég sok arra az importőr,akik szintén rövid időre szoktak kimenni...Nem 1-2 hónapot akartál írni?

Egyébként a kérdésre válaszolva,igen elengedném.Feltéve,hogy tudom kivel,hova,hogyan és miért megy.

2013. júl. 24. 08:18
 7/10 anonim válasza:
18 évesen jogilag felnőtt, tehát igen, van olyan idős, hogy tudjon gondoskodni magáról, és tud önálló lenni. én 18 évesen dolgozni mentem ki 3 hónapra, igaz, Európán belül.
2013. júl. 25. 11:32
 8/10 anonim válasza:
Igen 18 évesen "nagykorú" de én még is félteném, mert nagykorúság ide nagykorúság oda, még nagyon tapasztalatlan, különösen az emberek megítélésében.Csak egyedül menni, hát... ezért nem tartom jó ötletnek. A fiukat befoghatják valahol rabszolgának, a lányokat pedig prostituáltnak. ez megtörtént már több országban is.
2013. júl. 27. 07:56
 9/10 anonim válasza:

Ha a kérdés arra vonatkozott, hogy fizetném-e, akkor természetesen igen, ha az anyagi helyzetem megengedi.

Ha esetleg arra vonatkozott a kérdés, hogy mint szülő, beleszolnék-e, hogy menjen, akkor attól függ, hogy Amerikában hova. Az USA-ba vagy Kanadába akár 12 évesen is, vagy ha olyan a kísérő, 8 évesen is.

Közép- és Dél-Amerika egyes országaiba nem szívesen, de egy 18 éves embernek a szülei nem nagyon mondhatják meg, hogy mit tegyen, hacsak nem el akarják veszíteni örökre.

Ha a kérdés arra vonatkozott, hogy fizetném-e, akkor természetesen igen, ha az anyagi helyzetem megengedi.

2013. júl. 28. 00:14
 10/10 anonim válasza:
Miért ne! 1-2 napra szerintem csak egy koncert miatt megy ki az ember! :)S ha így van, akkor sincs semmi, nem? Ha megengedhetik maguknak a szülők????
2013. júl. 28. 06:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!