Ti elengednétek a gyereketeket Csernobilba 3 napra?
Hogy reagálnátok, ha azzal állna elétek a gyereketek, hogy el fog menni oda? Totál rákattantam a témára, és fel vagyok pörögve :D "megfertőzött a téma"
Pl ez miatt kérdezem: [link]
Nézzétek a képeken a az állatokat, és a kisgyereket.
Nem tudok a kérdésre válaszolni, mert nincs gyerekem, de feltételezem nagyon félteném.
Viszont köszi a linket, nagyon érdekes, itt nyálazom az oldalakat, amióta kitetted a posztot. Tényleg köszi.
Mondjuk az urbexezést én máshol folytatom, de más helyek is paráztatósak, Csernobiltól valószínűleg szétenne az adrenalin.
ez erdekes volt koszi.
De en nem engednem el a gyerekem
Én elengedtem. A lányom 16 éves, és addig is jó volt fizikából (a fizikatanár szervezte az utat), de azóta egyenesen fizikusnak, ha az nem jön össze, fizikatanárnak készül.
Folyton az után olvas, mi okozta,mit kellett volna máshogyan, lehetne- e jobban. Jövőre ez lesz az oktv-témája. Már felkutatott egy városunkból származó valami nemzetközi atomkutyafülénél dolgozó pasit is :)))
Engedd el, mert hatalmas élmény. Megdöbbentő, és meghatározó. Kicsit (nagyon) más terület, de nekem Auschwitz volt ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!