Örökbe adnátokiígy a gyereketeket?
Gondolatkísérlet.
Két gyereketek van a férjetekkel. Egy 9 és egy 4 eéves.
A férjetek súlyosan megsérült, kétséges, hogy járni fog.
Ti éjszaka 12 óráztok, de nem tudtok megélni ennyiből. A nővéretek küld pénzt, külföldről.
A nővérnek korai menopauzája van. Mikor meglátogat, arra kér végső elkeseredettségében, hogy add örökbe a kisebbik gyermeked.
Örökbeadnád, ha tudnád, hogy évekig nem láthatod, viszont így kitör abból a nyomorból, amiben éltek?
A helyzet javulására nincs rremény.
Nem.
Legyen a nover a keresztanyuka, es segitse tovabb a csaladot.
Ő a keresztanyjuk.
Utazni nem tud, politikai okokból és nem akar Magyarországon élni.
A történet körülbelül 45 éves.
Tehat igaz tortenet?
Mindegy amugy, nem adnam orokbe egyik gyermekem sem.
Én az apa nővérének az unokája vagyok.
Megtörtént, igen.
Tehat masik nover unokaja vagy.
Lehet tudni, h mi tortent a csaladdal?
9-es, te milyen háborúról beszélsz? A történet 1970 körül történt Magyarországon. Egyébként az én dédnagymamám kb. 70 évvel ezelőtt maradt egyedül 6! kicsi gyerekkel, úgy hogy a férje halála előtt nem dolgozott, mégis fel tudta nevelni tisztességesen mind a 6-ot.
A nagymamám a 60-as évek végén, 70-es évek elején szintén egyedül nevelte anyukámat, gyerektartást se kapott, egy fizetésből, ha szerényen is, de szépen megéltek és nem kellett 12 óráznia sem. Szóval nem, semmi esetre sem mondanék le a gyerekemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!