Oda adnátok a 3 éves gyereketeket az anyósnak, hogy elvigye nyaralni amerikába?
3 éves gyerek már bőven el lehet az anyja nélkül 3 hétre.
Elengedném, ha Magyarországon maradnának. De Amerikába nem, mert ha véletlenül megbetegszik, akkor az ottani orvosi kezelésben nem bíznék.
Hozzáteszem az anyósom nem beszél angolul! Tehát bármi van már a repülőtéren, azt sem tudja mit kell mondani. Ha csak erre gondolok leizzad a tenyerem. Mit csináljak én innen, ha velük ott valami történik??
Megmondom őszintén, hogy 3 hétre még magyarországra sem engedném. Mert nem azt veszem alapul, hogy nekem hiányozna a gyerek, hanem azt, hogy én is hiányoznék neki!
Mennék, ha mehetnék. A kérdés szempontjából nem lényeges a miért, de ha érdekel: Sajnos a munkám nem enged. Illetve a munkaadóm, szoros határidőkkel dolgozom, ha elmegyek magammal cseszek ki, és a főnököm szinte megelőlegezte ha elmegyek 3 hétre búcsút kell mondanunk egymásnak.
És nekem most annyira nem fontos, hogy elmenjek csak mert az anyósom szeretne menni. A férjem sem tudna jönni, és ha már elmennék 3 hétre akkor a családdal mennénk, nem pedig az anyósommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!