Oda adnátok a 3 éves gyereketeket az anyósnak, hogy elvigye nyaralni amerikába?
Nem kell értenie az anyósnak, a gyerek nem mehet és kész. Így fogd fel! :)
Ilyen a világon nincs, hogy egy 3 éves gyerek három hétig ne is lássa a szüleit. A szomszéd faluba igen. Egy hétre. De nem amcsiba háromra.
a #15 egy fontos érv! ezt mondd!
(eszembe jutott: a gyönyörű tájnál a kilátóhelyen áll az apa a 3 éves fiával: nézd,Gergő! de szép! Gergő a földre néz: ropi! volt ott egy leesett ropi darab:)
Mi az, hogy ragaszkodik hozzá?????????????????? Mi az, h nem érti meg az érveidet??????
Na ne szórakozzunk már! Ha nem engeded, NEM viheti el!
Nem engedném el vele én sem! Anyós nem beszél angolul, a gyerek még csak 3 éves. Kizárt!
Nem, eszembe nem jutna elengedni. Te gyakorlod a felügyeleti jogát, de döntesz kivel engeded el és hová. De 3 évesen még ahhoz is kicsi, hogy 3 hétig külön legyen az anyjától, a kapcsolattartás lehetőség nélkül.
Arról nem is beszélve, hogy felelőtlenség anyósod részéről myelvtudás nélkül egy pici gyerekkel nekiindulni a világnak. (Megkockáztatom, hogy még anyósod sem utazhatna kíséret nélkül, mert nem tűnik százasnak. Bocs.)
Köszi lányok.
Megnyugodtam.
Már azt hittem én vagyok a leggonoszabb anya,és meny a földön!
Igazatok van abban, hogy nem kell magyarázkodnom, csak sajnos ő eléggé okostojás, és minden egyes döntésemet megkérdőjelez, szó szerint kierőszakolja a magyarázkodást, amit persze utána kinevet, mert majd ő jobban tudja.
Ismeritek azt a típusú anyóst aki mindent de mindent jobban tud: mert én már felneveltem 2 gyereket, csak jobban tudom mint Te, hogy mire van szüksége egy gyereknek" na ő ilyen tipus...nehéz eset, de nem is róla szól ez a kérdés, hanem rólam és a gyerekünkről. Köszi a megerősítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!