Fordult már meg a fejedben, hogy "kellett ez neked"?
Itt volvastam egy válaszban (ne rázd a babát kérdésben), hogy egy anyuka elgondolkodott miután kiakasztotta az újszülött csecsemője, hogy kellett ez neki?!
Mit szóltok Ti ehhez?
Nekem igen,nem szégyen szerintem.
De csak mióta a kisebb megszületett,kellet ez nekem?
Akaratos,nyávogós,hisztis,rosszalvó,féltékeny,durva.
De azért imádom a kis boszorkányt!!
Oké, de erre nem lehet felkészülni!
Engem is kiakasztanak a csajok, de soha egy pillanatra nem gondoltam arra, hogy bárcsak ne...
Sokan megbánják, hogy szültek, és azok a kicsik annyira szeretetéhesek...
De könnyen ítélkeztek más felett ismeretlenül!
Bírom az ilyen anyukákat. Azt se tudod,hogyan gondolhatta..és már is kimondod az ítéletet!
Persze ti mind tökéletes anyukák vagytok hiper szupe gyermekkel!
Szerintem mindenkinek megfordult már a fejében, csak sokan nem vallják be, nem értem miért.
Nekem 2 gyerekem van egy 10 és egy majdnem 1 éves.
Szerintem is megfordul mindenki fejébe..csak nem fogja közprédára tenni meg magának sem vallja be!!
Én is nagyon SZERETEM a gyerekeimet és most várom a harmadik babámat és bizony vannak napok amikor én is azt mondom hogy "júúúj miért nem keresztrejtvényt fejtettem helyettetek" és ilyenkor a férjem kinevet hogy "de buta vagy élni se tudnál nélkülük meg nélkülem se" és mennyire igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!