Megfordult már a fejedben, hogy talán mégsem ehhez az emberhez kellett volna feleségül menned, talán mégse neki kellett volna gyereket szülnöd?
Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 12:15
1/16 anonim válasza:
Nem. 2 gyermekunk van, hazasok vagyunk es szeretjuk egymast most is.
A te fejedben megfordult?
Mi a gond?
2/16 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy elnézem az ex pasijaimat, jó módban, szépen élnek a feleségükkel, és bánt hogy nem engem választottak....
2011. máj. 22. 12:38
3/16 anonim válasza:
nem, mert ővele már egynek érzem magam és ha nem lenne, én sem lehetnék teljes. mindenünk a kislányunk és boldogok vagyunk. nem, még ha valamiért mérges vagyok sem.
4/16 A kérdező kommentje:
Jó nektek! Én sokszor gondolok a volt barátomra.... ilyenkor mindig elszorul a szívem.
2011. máj. 22. 12:41
5/16 anonim válasza:
8 éve vagyunk házasok, 10 éve élünk együtt. Most várjuk a 3. gyerekünket, és soha, egyetlen pillanatra sem bántam meg vele kapcsolatban semmit. Túlzás nélkül mondom, még nem veszekedtünk, tökéletes társai vagyunk egymásnak.
6/16 anonim válasza:
Komolyan még nem, viccesen néha megjegyzem, hogy én miért nem a Hufnágel Pistihez mentem feleségül? :))
7/16 anonim válasza:
szerintem amúgy a jövőnket, azaz amiben most élünk azt eggyütt hoztuk össze, vagy széppé, vagy rosszá. és szerintem ez nálatok is így van, ezzel azt akarom mondani, hogy te is tettél valamit az asztalra nem? nem csak a párod a hibás, ha rossz az életed, hanem te is. ez ugyanolyan, mint a megcsalás szerintem.
8/16 A kérdező kommentje:
Bocsi, azt nem írtam, hogy rossz az életem, csak olykor, viták esetében foglalkoztat a leírt dolog.
2011. máj. 22. 13:17
9/16 anonim válasza:
Akkor is ezzel csak a párodat bántanád meg, és a gyermekedet, ha van, hogy azon rágódsz, milyen lenne a jobb élet. én jó életet akartam tettem, tettünk érte, se vita, se veszekedés, ha előfordul akkor megbeszéljük. magunk alakítjuk az életünket.
10/16 anonim válasza:
Én megbántam:(((((Mióta megvan a babánk hatalmasat csalódtam a férjemben...rossz apa,roszz férj lett:(((És annyira fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!