Miért törölték azt a kérdést, amiben egy várandós anyuka hozzánk fordult segítségért?
-reklám volt benne
-káromkodtak benne
-valaki viccből feljelentette az egyik válaszolót és a kérdést eltávolitották.
A 3. oldalon sem volt semmi olyan, amiért ki kellett volna moderálni az egész kérdést.
Egyébként rém dühös vagyok, mert semmi kérés nem volt benne, szimplán csak összedugtuk a buksinkat, hogy mit lehet ilyen helyzetben tenni JOGILAG, kihez lehet segítségért fordulni, stb.
első v.
néha már azért is törlik mert személynév vagy lakcim van emlitve benne.
na mindegy..
anyaotthonba ill van olyan hogy -népügyvéd- szóval aki ingyen is vállal ügyet a jószolgálat hajtja .
sajnos nem olvastam csak az első hsz-t.
mindenképpen menjen minél feljebb minél több ember tudjon az ügyről én azt sem tartom kizártnak hogy ha ir egy levelet egy e-mail-t a tv2-nek - aktiv- vagy az rtl klub fókusznak ott ne foglalkoznának vele!
talán ez segit rajta! Úgy legyen!
Én meg éppen válaszolni akartam rá... Nekem sem tűnt fel semmi olyan, ami kizáró ok lehetett volna, nem vetettem észre kérést vagy provokatív hozzászólást benne.
Talán olvassa ezt is az a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!