Van rajtam kívül, aki kínaiban vásárol a gyereknek?
Sosem vásárolok kínaiban, engem az anyaghasználat és a sokszor giccses minták tántorítanak el attól, hogy ilyen boltban vásároljak.
Hiába ázsiai a H&M, C&A, F&F ruháinak jelentős része, mégis sokkal jobban kedvelem az anyagaikat (tiszta pamutot vásárolok mindig), az egyszerű mintákat, szabásokat keresem.
Nem vagyok kőgazdag, de szerintem ezekhez a boltokhoz sokszor nem is kell annak lenni.
Múltkor vettem a Tescoban 5 db bodyt, 2000 Ft-ért. A H&M-ben 3 db szabadidő nadrágot 2580 Ft-ért, 3 hosszúujjú felsőt szintén ennyiért. Nincs rajtuk semmi minta, semmi extra, sima egyszínű/csíkos, pamut ruhadarabok, nekem ez kell.
Nem nézem le, nem pontozom le azokat, akik ilyen helyeken vásárolnak, de cserébe azt is elvárom, hogy engem ne sznobozzanak le azért, mert a gyerekem ruhatárának 90%-a H&M-es darabokból áll.
Én már elég régóta F&F cuccokat veszek.
Jó minőségűek és az áruk is korrekt.
Amikor 70%-os akció van, akkor meg jól be lehet vásárolni. Múltkor vettem neki 1200-ért farmert, 500-ért pólót, 700-ért kisruhát...stb)
Kínaiban évek óta semmit nem veszek. Cipőim szétestek, beáztak, ruhák tönkre mentek. Sőt most már a kínai szinte drágább mint egy F&F vagy C&A vagy H&M.
Utolsó hozzászóló vagyok: annyit azért hozzátennék a dologhoz, hogy közel sem ismerem egész Magyarország kínai üzleteinek felhozatalát, sőt. A mi környékünkön két ilyen bolt van, mindkettő tele van flitteres, rikító színű, műszálas, fényes anyagú, giccses, csicsás ruhákkal, az áraik pedig egészen el vannak szállva..
Várandósságom alatt voltam csak az egyik boltban, pamut fehérneműt kerestem ami rámegy a méretes hasamra. Ebből szerencsére volt nekem megfelelő, de olcsóbbnak pl semmiképp nem mondanám, mint a máshol vásárolt pamut bugyijaimat. (ám abból nem találtam nekem megfelelőt sehol)
Érdekességként: az első válaszoló írta a kínait, a többi mint a "nem" kiínait. Érdekes mód az első le van pontozva, a többi meg fel :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__ovodak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!