Van rajtam kívül, aki kínaiban vásárol a gyereknek?
Kínaiban szoktam vásárolni mióta fiatalkoromban vettem 20 ezerért egy farmert meg egy felsőt és két hét múlva a farmer szörnyen kinyúlt, a felső pedig szakadt. Hihetetlen, hogy kinais ruháknak meg semmi baja, a legtöbbet évek múlva is lehet hordani. Gyerek meg úgyis gyorsan kinövi. Már amelyiknek, van azok közül is pocsék minőség.
Mondjuk cipőt nem vennék kínaiban. Az tényleg gagyi minőség és a deichmann sem sokkal drágább pl.
A kínainál számomra jobb alternatívának tűnik pl. a lidl és aldi biopamutos kínálata. Árban, minőségben meglepően jók és ha lehet hinni a címkéknek, akkor valban ellenőrzött(ebb) minőségű anyagokból vannak.
Akciós heteken vagy megmaradó darabokra valóban nagy kedvezményt lehet kifogni.
Arról nem beszélve, hogy ha bármi garanciális hiba adódik (pl. "kifelejtődne egy patent a bodyból stb.) akkor azért blokkal normálisan vissza lehet vinni, nem csinálnak ügyet belőle, a kínainál meg általában szó sincs semmiféle cseréről, garanicáról, gyakran blokkról sem.
(egyébként jól keresek, de ezeknek a dolgoknak a minőségével elégedett vagyok)
Kérdező elég butuska vagy, amolyan panelproli mentalitású
Elmondom neked hogy a Suzukit és a Mercedest is Magyarországon gyártják de mégsem egyezik a minőség és az ár a két autó között.
A ruhákra visszatérve: lehet hogy sok ruhát Kínában varrnak de az anyag összetétele és a munka minőségében hatalmas különbségek lehetnek!
De nekem mindegy ki és honna öltözteti a gyerekét, én nem vásárolok kínai ócskaságot magamnak!
Le lehet pontozni.
22nek igaza van
ezekre a kínai cuccokra se garancia se csere se blokk nincsen
ne csodálkozzunk ha a kínaiak meg tiz millios telepjaroval jarnak
amugy sok ilyen ruha festekanyaga mergezo
szoval csak vasarolj onnan
Nem az a lényeg, hogy melyik ruhát gyártják még Kínában. Ugyanis ott is készül minőség és gagyi. Amit a kínai boltokban árulnak az sokszor minősíthetetlen. Agyoncsicsázott, elszabott, elméretezett, viszont többe kerül mint a c&a, h&m. A környékünkön van vagy 10 kínai bolt. A gyerekfarmer (aminek minden centijén van valami ocsmány csillám, fodor, strassz és leopárd minta) 5-6 ezer forint!!! Egy ronda miki egeres felső 2500! Ráadásul minden fele akkora, mint ami rá van írva.
A holmik nagy része egyszerűen ízléstelen és/vagy hordhatatlan és DRÁGA!
Akartam venni magamnak egy egyszerű fekete táskát, de csak szegecsekkel és strasszokkal kivert műbőr borzalmakat árultak 6 ezer forintért!
Lehet, hogy a márkás ruhákat is Kínában gyártják, de azok legalább normálisabban néznek ki, nincs minden másodikon hiba, és ha visszaviszed, mert tönkrement 2 nap alatt, nem küldenek el a francba, hanem kicserélik.
Amúgy észrevetted már, hogy az itt élő kínaiak sosem az általuk árusított csicsás rongyokat viselik, hanem mindig normális ruhákban vannak?
Ma már ahhoz kell kőgazdagnak lenned, hogy a kínaiban vásárolj. Drágább, mint a boltok 3/4-e, és negyed annyi idő alatt hordhatatlan lesz a ruha.
Én nem szoktam mert nincs is a közelben, meg elég drága is! :/
Tescoban szoktam F&F rucikat venni, meg a Kik-ben vannak még jók! Ha milliárdos lennék sem vennék pl a Brendonban, vagy más bababoltokban ruhát! Attól nem lesz több a gyerekem, hogy a játszótérre 10000 ft-os nadrágban viszem le, amit 2 perc alatt összekoszol. Vannak csinos ruhái (F&F) és nem kerültek egy vagyonba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!