A vazektómia teljesen visszafordítható?
Sziasztok!
A férjemmel nem szeretnénk több gyereket (van egy 2 évesünk), és még a lehetőségét is el szeretnénk kerülni annak, hogy becsússzon a második baba. Emiatt elgondolkodtunk a vazektómián, viszont ez csak akkor jöhet szóba, ha tényleg visszafordítható, mivel akármi történhet, nem szeretném a férjemet megfosztani attól, hogy ha esetleg elcsap a villamos:), gyermeket vállalhasson mással. Ő is emiatt idegenkedik tőle, mert túl végérvényesnek érzi.
Van itt esetleg olyan, akinek visszafordították a vazektómiát, vagy a párjának? Előre is köszönöm.:)
Első: Köszönöm a linkeket, de hidd el, utánaolvastam a témának, SZEMÉLYES tapasztalatot kérdeztem. Azért köszönöm.
Harmadik: Mint írtam, minden esélyt ki akarunk zárni, hogy becsússzon a bébi, óvszerben szeretkezni pedig életünk végéig nem a vágyálma egyikünknek sem.:)
Második: Igen? Tehát még emellett is lehetséges?:D Úgy látszik, a természet mindenhogy megtalálja az utat.:) Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!