5 hónapos a babám és csökkent az tejem ma, visszafordítható még? Mit csináljak?
Laktoherb tea (asszem így hívják), sör, dinnye:)
Ezek mind tejserkentő dolgok, én mikor szoptattam, mindennap megittam egy doboz Bucklert.
Kisfiam 6 hónapos és minden hónapban van olyan amikor megijedek,mert fele annyit szopizik mint szokott.Nekem az vált be,hogy elkezdek inni/de nagyon/4-5 litert is egy nap és 1-2 napon belül visszaáll minden.
Az alkoholmentes sör tényleg jó,a moremilk-ről is jókat hallottam,nekem az urtica urens is bevált.Viszont a bogyókkal vigyázni kell,mert ha sokáig szeded akkor apasztanak.
Az jó, mert folyamatosan szedem, már nem tudom mióta az urticat! :(
Köszi a segítséget, remélem visszaáll, most elkezdtem vadul inni. Éjszaka járhatok a klotyóra.
Én is nagyon megszenvedtem a tejért,hogy legyen!valami bevált,valami nem!Leírom miket próbáltam hátha neked is bejön vmelyik!
tejszaporító teák
rántásos levesek
alkoholmentes sör
homeós bogyó
kecskeruta tea
Karamalz maláta ital(ez nagyon jó)
Moremilk tabletta
Horror fejés,1-1-3-3-5-5-7-7 percig fejni két szoptatás között,még akkor is ha nem jön tejcsi(ez is nagyon jó,ezen az oldalon már egy anyukának segítettem ezzel a tanácsal visszahozni a tejét,nagyon boldog voltam!!!)
Most hirtelen ennyi jutott eszembe!
A túl sok folyadékkal vigyázz,én olvastam valahol,hogy valakinek ezzel az ellenkezőjére fordult a tejtermelődése!Állítólag bőven elég a napi 3-4 liter!
remélem tudtam segíteni,majd írd meg légyszíves,hogy melyik vált be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!